måndag 26 november 2018

Kylskåp 12v solcell

Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans.

Jobbar du hemifrån? Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Med ett energieffektivt 12V kylskåp säkrar du kylningen av mat i stugan, båten och husbilen.


Paketet är beräknat för att kunna driva ett 12V kylskåp (1liter) förutom belysning, TV, vattenpump och annan mindre elektrisk utrustning. Notera att energiförbrukningen för kylskåpet varierar mycket beroende på luftens temperatur och hur kylskåpet används. V kylskåp är energisnåla, extremt tystgående och är idealiska för användning tillsammans med solpaneler, solceller eller solcellsanläggningar.


Funkar mycket bra med 12V batteridrift i båt, husbil, stugan. Generellt sett kan man räkna med att ett normalstort (1liter) kylskåp förbrukar mellan och Ah per dygn.

Solcellspaket 12V till sommarstuga och fritidshus. Färdiga solcellspaket på 12V är perfekta lösningen för sommarstugor och torp utan koppling till elnätet. Ett 12V-paket med solceller kan försörja både TV, dator, belysning samt kyl och frys – beroende på vilken storlek på paketet du väljer. Om du har solceller eller ström i stugan kan du också välja en hybridlösning som körs på både gas och el.


På så sätt är du inte beroende av gasen. Med andra or du använder grön energi så länge den varar, och sedan kan du växla till gas, förklarar Røseth. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.


För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet. Ansluts via batteriklämmor eller V -uttag. Utgående kabellängd: m. En generell regel är att ett modernt kylskåp (ca liter) som drivs på 12V kräver ca 50W solpanel för att hålla batteriet fullt.


Tänk också på att kabeldiameter från solcellen ska vara tillräckligt stor, se exempel på Batterikablar. Användningsområdet för systemet är lätt belysning, 5V USB laddning för en eller två enheter och sist men inte minst en 12V 50l kompressorkyl (ligger på runt 60W som jag förstår det). För bara några år sen var solceller något som många bara kunde drömma om.


Solceller V för husvagn, husbil , båt och stuga. Men med vårt kompletta V solcellssortiment kan nu alla producera egen el till husvagn, husbil, båt eller stuga. Kylskåp 12v solcell.

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Batteribanken skall som ett absolut minimum klara att driva kylskåpet ett dygn, dvs 39kWh. Dometics kylskåp är alla kompressordrivna för minimal strömförbrukning, med hjälp av smart elektronik. Den här patenterade uppfinningen består av ett uttagbart frysfack och smart elektronik som reglerar kompressorhastigheten samtidigt som den sparar energi. En 12v kylbox i bilen är det smartaste sättet att ta med sig mat och dryck på bilresan i sommar.


Vi har testat sex olika kylboxar i olika storlekar och prisklasser. Inte alla boxar klarar att bli kylskåpskalla i bilen – de flesta boxarna utlovar en kylkapacitet på omkring grader under omgivande temperatur, och då måste det vara svalt i kupén om boxarna ska komma ner till åtta grader. Vi erbjuder kylskåp från Thetfor Dometic och Waeco. Waeco kylskåpen är vanliga kompressorkylskåp till fritidsfordon samt båtar. Oavsett husbil eller husvagn har vi kylskåpet för dig!


Ett kylskåp för batteridrift behöver inte särskilt mycket solpaneler egentligen. Frys är en helt annan sak. Enligt tillverkarna själva skall de dra 1-5A 12v i snitt per timme. Det varierar förstås stort. Men kanske kan ge en indikation.


A bör du räkna med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.