måndag 19 november 2018

Lamputtag tak med krok

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Gratis jämförelse-tjänst för tak. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Gör årets bästa fyn köp online nu! Alltid låga priser på Tak Krok hos Byggshop. Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag.

Ett takuttag med krok för lampupphängning är den perfekta lösningen när du vill ha en både enkel, snygg och säker installation av din taklampa. Oavsett om du ska montera ett utanpåliggande lamputtag eller en infälld variant bör du alltid låta en auktoriserad elektriker sköta jobbet. Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg. För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa.


Snabbanslutning av ledare. Utbrytningar för kabel i locket. Lamputtag för takmontage från Schneider Electric. Monteras i äldre takdosor med gängad mittstolpe.


Takkrok beställes separat se nedan.

Av polarvit termoplast. Märke Schneider Electric. A IP2 utrustad med snabbanslutning. Demonterbar krok , max kg. Knock-outs för kabel och minikanal 12xmm på sidorna och för kabel och rör i botten.


En takbelysning kan ge ett allmänt ljus för att belysa hela rummet och ge ett riktat ljus för att belysa vissa delar i rummet. Med lamputtag tak kan du montera de lampor du önskar för att rummet ska få en så bra belysning som möjligt. Det finns också lamputtag med krok för en enkel och smidig upphängning av taklampor. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e. Populära serier från Schneider Electric och Elko. Vi har både de nya DCL modellerna samt de äldre vanliga lamputtagen.


Fästbygeln kan vara för bred för att hänga säkert på kroken. Vinklad lampkontakt slutar ca 5-5cm under taket. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Shoppa krokar hos Ellos nu!


Inspireras av säsongens nyheter. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Runt lamputtag med krok , för takmontage, snab Visa mer.


LAMPUTTAG FÖR TAK , DCL, 1-VÄGS.

Försett med infällbar krok för upphängning av en taklampa med maxvikt på kg. Passande tillbehör. Doslock vit med krok , ojordad. Ojordat doslock med krok till lampan i taket. Används för belysning inomhus.


Köp Takdoslock hos Byggmax. Ska du sätta upp lampor kan Biltema tillhandhålla allt från lamputtag till sladdströmbrytare och lampproppar. Svara Ny tråd Sök i ämne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.