onsdag 21 november 2018

Lindragare hummerfiske

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Nordens största webbshop med välkända varumärken. Allt du behöver för din båt. Högklassiga produkter till bra pris hittar du hos Hjertmans. Block till Smartliner lindragare.


Perfekt redskap för den aktiva hummer-, krabb-, eller kräftfiskaren som snabbt och smidigt vill ta upp sina burar i båten. Med både in- och utmatning. Hög kvalitet, smidig design och lyftkapacitet på upp till kg. De tillverkas i anodiserat aluminium, rostfritt stål samt nylon av industrikvalité och drivs med 12V.


En helautomatisk 12V lindragare för fritidsbruk från NorthLift. Designad för att dra enstaka burar eller tinor. Utrustad med fällbar arm som gör att den tar minimalt med plats vid förvaring.


Lindragare hummerfiske

Inbyggd roterande axel samt låsbar i fem vinklar. LH2drar 25A vid normal belastning och väger endast kg. Vanligtvis har man ju dessutom sådan där billig nylonlina som inte är så värst ergonomisk, så så kan det ju vara väldigt bekvämt med en lindragare. LH3drar 35A vid normal belastning och väger endast kg.


LH20 en helautomatisk 12V lindragare för fritidsbruk från North Lift, designad för att dra enstaka burer eller tinor. Den ska i huvudsak användas på små till medelstora båtar. Lindragaren är utrustad med en fällbar arm som gör att den tar minimal med plats vid förvaring.


Horisontell monterad motor. Stark linskiva med bra friktion mot repet. Klarar de flesta typer av rep utan att behöva hjälpa till med händerna. Ejektorkniv av rostfritt stål.


Fast fot, låsbart läge var 90:e grad. Högre draghastighet än de flesta jämförbara. Längs Sveriges västkust fiskar man hummer med burar såkallade hummertinor. Fisket bedrivs från första måndagen efter den september till den sista november för fritidsfiskare och sista december för yrkesfiskare. Carapaxmjärden Fritid Kräftbur.


Lindragare hummerfiske

Kräftmjärden YRKES Kräftbur CARAPAX. Linset 34m med blåsa för Hummerfiske CARAPAX. Bränsletank liter. Perfekt bår för hummerfiske , transporter eller dykturer. Med säsongs-begränsningar får fiskare incitament att inve-stera i mer effektiva redskap för att snabbt komma åt hummern.


Fästet monteras med 6st medföljande syrfasta skruv i däcket - Inbyggt handtag - Drar 35A vid normal belastning, inbyggd automatsäkring Krabba fiskas huvudsakligen med tinor och garn men får inte fångas vid dykning. För ett finare hem. Välkommen till oss.


Här kan du fynda prisvärda produkter till ditt hus. Endast bokade visningar! Lindragare för hummerfiske etc Båten ligger i varmhall i Marstrand. E15 Teinehaling, hummerfiske med presshjul.


Lettvint og genialt. Arvor lämplig för hummerfiske lindragare plott lod draggar fendrar linor allt ombord ingår. Vi producerar eget samt är ÅF för ledande varumärken inom fiske.


Lindragare hummerfiske

Vi är totalleverantör åt det skandinaviska burfisket och tillverkar ett komplett sortiment av burar och tinor för fångst av bl. Prislappen på en enklare hummertina landar på 170-1kronor. Stark, vattentät motor (IP55) och vattentät kontrollbox. Varmgalvaniserad och plastad med öppning på kortsidorna.


Vid fritidsfiske efter hummer får högst hummertinor användas per. En tina för fritidsfiskaren med svältkammare och. Besökarna fick möjlighet att lära sig mer om hummerfiske inför årets hummerpremiär. HUMMERTINA FRITID CARAPAX online på seasea.


NORTHLIFT LINDRAGARE LH3NorthLift Garndragare NLH20 en. Kopplingsschema blinkersrelä biltema - Bilar for familje. Det finns jordfelsbrytare av denna typ med mA märkutlös-ningsström och med en märkbelastningsström enligt standard på upp till 1A Biltemas relä är spänningsavkännande, det slår in vid 13.


V, och slår av vid 12.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.