torsdag 22 november 2018

Rotationsplatta

Rotationsplatta i stål för att träna rotationer på golvet. För att få ännu bättre fäste i golvet kan man själva limma på en gummiyta. Tillverkad i tålig ABS-plast och står stadigt på gummifötter. Kan även användas för att rotera TV eller datorskärm.


Maxbelastning 1kg.

Capsule rotationsplatta , för Capsule360. Original Whirlpool reservdel. Del - Rortationsplatta Del 25. Denna vara finns inte i lager för tillfället.


Vändskivan med diameter på 2mm har ett unikt lagersystem mellan de två flatslipade stålskivorna. En avtagbar centeringsstolpe möjliggör att enkelt flytta vändskivan direkt under ett mikroskop. Accessories for Petri dish turntables, schütt petriturn Type Turntable adapter for Petri dishes up to 150mm diameter Förpackning: st.


Home Välj dina inställningar för cookies Vi använder cookies och liknande verktyg för att förbättra din shoppingupplevelse, för att tillhandahålla våra tjänster, förstå hur kunder använder våra tjänster så att vi kan göra förbättringar samt för att visa annonser.

Fästplåten svetsas fast högst upp på fällänkens rygg och därmed möjliggör den montage av kedjehållare eller slanghållare med rotationsplatta. Hästskoplatta, (ursparad) kan lastas med manuell gaffelpallyft utan uppkörningsramp. Ramp, uppkörningsramp som kan lastas med manuell gaffelpallyft. Plattform, höjer upp maskinen så att lastning kan ske med stödbenstruck.


Tycker du om att ta bilder och filma för att bevara dina minnen? Ta en titt på våra polaroidkameror och actionkameror. Siat Paklet SWSP 3 Halvautomatisk sträckfilmsmaskin med motordriven försträckning upp till 3. Du kan även baka pizza, ugnssteka kött eller grilla grönsaker i de här allsidiga, kompakta ugnarna.


Varje exemplar levereras med en emaljerad bakplåt och ett galler av rostfritt stål. Maskinen är försedd med elektrisk Zbandningshuvud för 16–mm PET band. Få en omedelbar hemmafotostudio med denna 3graders elektriska låda med rotationsplatta för fotografering!


Har ljusstrålkastare LED-ljus som ger tydlighet och kvalitet till dina bilder. Ett måste ha för fotografering! Perfekt för sociala medier. Fota som ett riktig proffs!


Spinner rotationsplatta för konståkning från Jame. Används utanför isen bl a för att träna rotationer och balans.

I använt skick men fungerar bra. Pelare med rotationsplatta. Svängplattan roteras manuellt med fjäderbelastad sprint som stoppar var 90:e grad. Höjd på plattan ca 8mm.


Diameter på svängplatta 5mm. Jordad kontakt och uttag. Sladdar, sladdställ, vindor etc. För väggmontage med automatisk. En emballeringsmaskin är en maskin som applicerar sträckfilm på exempelvis pallar inför transport eller förvaring.


En enkel emballeringsmaskin har en rotationsplatta på vilken du placerar pallen eller det du ska emballera. Vid sidan av rotationsplatta n finns en mast med ett sträckfilmsaggregat där du fäster rullen med sträckfilm. Letar du efter tält och tillbehör?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.