måndag 3 december 2018

Ctek anslutningskabel

Upp till lägre pris hos oss! En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Batterier till din mobiltelefon. Stort utbud av verktygsladdare.


Fri frakt på alla våra produkter.

Gratis att använda! Se vårt urval av Anslutningskabel. Delbetala i upp till månader. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bra användarupplevelse.


Genom att fortsätta använda ctek. Comfort Indicatorns interna strömförbrukning, 5mA. Tycker du också att det är jobbigt att komma åt batteriet när det ska laddas?

Laddkabeln sitter permanent fast på batteriet och man kan välja tre olika storlekar på kabelskon M M8. Denna snabbkopplare och indikator kopplas till batteriet med klämmor. Det gör den praktisk för dig som vill ha en flyttbar indikator och snabbkopplare, till exempel för dig som har flera olika fordon som. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Kontakten är av den äldre typen, den som kallas ”den gamla vita” kontakten. Automatisk underhållsladdning för bil och motorcykel. Allt du behöver när du behöver det.


Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Perfekt om man har fler än ett batteri som behöver laddning oavsett fordon. CTEK laddare upp till 10A. Anslut bara de lättmonterade ringkabelskorna till batteriet och ladda som vanligt.


Möjliggör snabbinkoppling av laddare till flera olika fordon utan att behöva använda sig av batteriklämmor. Lös anslutningskabel med snabbkontakt och eller 4mm ringkabelskor för fast montering i fordon. IP65) för att kunna användas även utanför garaget och har skydd mot gnistbildning, kortslutning och felkoppling. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Tillfredställ alla dina laddarbehov utan besvär. Sitter det illa till?

Jämför och hitta det billigaste priset på ctek. Letar du efter ctek ? Vi erbjuder ett brett sortiment av batteriladdare. Logga in för att beställa, göra kundofferter och se.


Levereras två utbytbara anslutningskablar ,. Visa artikel Varumärken;. Möjliggör bekväm snabbinkoppling av laddare till flera olika fordon. Vår minsta 12V-laddare. Försedd med tre olikfärgade lampor för att kontrollera batteriets status. ATV:er och gräsklippare.


Köp laddare hos Würth.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.