torsdag 6 december 2018

Cylinda ugn micro

Spara en massa pengar här! De kommer i olika storlek och i färger som svart, vit och metall. Cylinda har mikrovågsugnar som passar de flesta kök.


Oavsett om du letar efter en liten mikrovågsugn med glasfront som passar perfekt i grunda överskåp eller en större mikro med grill- och crispfunktion finner du det här hos oss. Cylindas mikrovågsugnar är avsedda att användas i privathushåll, är anpassade för hemmamiljö och levereras med jordad kontakt klar för 2volt. Kompaktugn med mikro ,varmluft och grill. En kompaktugn passar utmärkt för det mindre köket eller som komplement till en större ugn. Ugnen kan användas som mikrovågsugn, varmluftsugn med fläkt och grill eller i kombinerat läge för snabbare tillagning och sparad energiåtgång.


Rymlig mikro för högskåp. Inbyggnadsmikro med stor innervolym och förmonterad ram. Bland funktionerna finns grill, snabbstartsfunktion och ett smidigt upptiningsprogram som anpassar sig efter vikten på frysvaran. Till konsument säljs produkten endast av utvalda återförsäljare.


Mikro med glasfront för grunda överskåp. Denna mikro har 3D-distribution av mikrovågorna för en jämnare uppvärmning. Du kan välja att manuellt ställa in tid och effektläge eller välja att mikrovågsugnen optimerar programmet genom att du anger matens vikt. I Cylindas ugnar hittar du finesser som tidsinställning, specialprogram eller självrengöring – allt för att göra matlagningen.


Om ett handtag är trasigt så kan man ju fortfarande använda sin spis som vanligt, men att öppna och stänga ugn fungerar mindre bra. Läs mer om vår prisgaranti här. Störst i Norden på vitvaror.


Cylinda ugn micro

Se våra skarpa erbjudanden här. Pröva produkten därhemma. Här hittar du alla kända märken. Tretti - allt till hus och hem.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått: 362x560x3mm (HxBxD). Ugn med micro kan användas av alla som önskar en energisnål ugn som snabbt levererar god lagad mat.


Den kan användas såväl till bakning och ugnsgratinering som uppvärmning av färdigmat. Den är passande för den som inte har stor matlagninsvana då den automatiskt ger ugnsinställningar när du väljer din måltid. Större mängder matrester i ugnen ska torkas bort innan pyrolysrengöringen startas.


Använd endast en termometer som rekommenderas för den här ugnen. Använd inga starka, slipande rengöringsmedel eller vassa metallskrapor för att rengöra ugnsluckans glas. MediaMarkt har ett stort utbud av inbyggnadsugnar till superbra priser. Köp din nya inbyggnadsugn hos oss online eller i butik redan idag!


Cylinda ugn micro

Läs vårt test så vet du vilken ugn du ska välja. Kombiugn med ugn och micro i ett? Vi levererar, bär in, installerar och tar med din.


Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. En inbyggnadsmikro ska installeras i ett av dina köksskåp. Du ska därför komma ihåg att vara uppmärksam på inbyggnadsmåtten.


Cylinda ugn micro

Professionell rådgivning. Alltid med snabb leverans! Töm ugnen , sätt på den, ställ in den på varmluft 2°C och låt den stå på i ungefär en timme. Artikeln är baserad på ett antal externa tester av inbyggnadsugnar.


Vi tittar i denna artikel närmare på vilka modeller som har korats till testvinnare och går igenom inbyggnadsugnarna var för sig för att komma fram till vad som gör varje ugn till ett bra köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.