måndag 17 december 2018

Elektrisk batterifrånskiljare

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. En batterifrånskiljare förhindrar att originalbatteriet laddar ur vid förbrukning när fordonet inte är igång.


Startbatteriet hålls därmed intakt och fordonet kan alltid startas. Med en batterifrånskiljare kan du snabbt bryta strömmen från batteriet när du exempelvis ska meka med bilen.

Frånskiljaren kopplas in mellan batteriets minuspol och minuspolskon. När du vill bryta strömmen skruvar du bara på plastvredet. Visar alla resultat. Batterifrånskiljare. Polig batterifrånskiljare för marint bruk – 24V 75A 26kr Läs mer.


Denna brytare har ingen minneskrets för extra hållfunktion vid avstängning. Vi erbjuder ett brett sortiment av batterifrånskiljare och batterivakt.

Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp batterifrånskiljare och batterivakt online hos Autoexperten! Varför behövs batterifrånskiljare till startbatteriet. Så har jag varken på bilen eller på båten. Det finns frånskiljare som monteras direkt batteriet, och sitter den på pluspolen så är den konstruerad för att sitta på pluspolen eftersom batteriets minuspol har en mindre diameter.


På nyare maskiner med diverse elektriska kontrollboxar så är det dumt att koppla över tändningslåset eftersom att de odta vill ha ström upp till sek efter att man stängt av tändningen. Detta för att spara parametrar i minnet. Har du mindre beställningar har vi ändå billiga fraktpriser. Den kan även kombineras med fler brytare.


Anslutningspolerna av storleken mm är tillverkade av högkvalitativ, förtennad koppar. De har en utmärkt ledningsförmåga och är skyddade mot korrosion. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar.


Med tiden tömmer elkretsen i din husvagn eller båt långsamt men säkert batteriet. Logga in för priser. Vetuscenter är återförsäljare för Hollänska Vetus marindieslar och båttillbehör.


Svar: Visst finns det fjärrmanövrerade batterifrånskiljare.

Hör till exempel med Olssons i Ellös eller Odelco. Se till att den elektriska huvudströmbytaren kan hantera den maximala belastningen som kan uppstå i bilens elsystem, det vill säga hur många Ampere den klarar av. Har du ett 60Ah batteri bör den alltså klara av minst A. Elektrisk huvudströmbrytare 12V SPÄNNING AH. Bryt säkert strömtillförseln till mindre apparater, bil- och båtbatterier etc.


Beställ idag med fri frakt och års garanti! Yourex marknadsför det mesta inom. Ett relä som används som batterifrånskiljare (huvudströmbrytare) till startbatteriet ska även hantera strömmen som startmotorn drar, upp till ett.


Eller huvudströmbrytare. Köp Strömbrytare snabbt och enkelt på nätet! Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Skandinaviens största marknadsplats för dig och din Citroën Oldtimer och Renault 4! Säkerhetsbrytare Xsom gör att tändningen i motorn, bara växellådan är i neutralläge. Lämplig för användning på spaken styr B1och B104. En säkerhetsfunktion tillgänglig för racerbilar - liksom vanliga fordon - är ett batteri frånskiljare. Med en av dessa växlar kan du omedelbart bryta strömmen till fordonet i händelse av en vältning eller annan olycka. De är inte svårt att installera - det tar bara lite tid och förberedelse.


Försedd med snabbnyckel. Kontinuerligt 1A. Funktionssättet för den elek triskt manövrerade. ADR HUVUDSTRÖMBRYTARE BISTABIL MED ELEKTRISK STYRNING. ADR brytare med vred för ECA4Poch.


Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och inomhusträningen hittar du hos Jula Artikelnummer: Leisure Nordmax Leisure - 12V 72Ah 300Wh. Lucklyftare elektrisk. Elpaneler Instrument.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.