tisdag 4 december 2018

Elektriska kulskruvar

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Ingen risk för läckage, exakt kontroll och möjlighet låsning. Den höga verkningsgraden ger hög energieffektivitet.


Rollco produktsortiment är baserat på rullade kulskruvar.

Rullade kulskruvar ger bästa pris-prestandaförhållande för automation, hantering och lätta bearbetningsmaskiner. Ett miljövänligare och mer precist alternativ än hydraulik och pneumatik. Andra fördelar är tystare gång och positionering över hela slaglängden. Ställdonen kan fås med trapetsgänga (självhämmande), kulskruv (högre driftstider). Den tidigare Arbogaverksamheten drivs nu med Rörick i gemensamma lokaler på Volvogatan 4b i Köping.


Rörick erbjuder i och med det den service av reparationer av kulskruvar och spindlar samt försäljning av kulskruvar och maskinskydd som tidigare erbjöds av Arboga Machine Tool AB. Aratron arbetar med fem olika leverantörer och har marknadens bredaste sortiment av elektriska ställdon.

Vi täcker in alla kraftbehov, från minsta möjliga till de allra största. Ställdonen finns för alla spänningsvarianter, både 12V och 24V likström, 230V samt 3-fas för industribehov. Du vet väll att Rörick erbjuder service och reparationer av kulskruvar och spindlar samt försäljning av kulskruvar och maskinskydd? Applikationer med linjära rörelser ställer ofta höga krav på körprofilen.


Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Industriella linjära ställdon och elektriska cylindrar. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Nu finns produkten i kundvagnen. Elektrisk kantpress kulskruv ton 900mm.


Linjäraxel med kuggremsdrivning. Du kan använda orderdata för att sätta samman olika muttrar och skruvar (inklusive skruvändbearbetning) till en komplett kulskruvenhet och skicka in som förfrågan. OEM Motor AB erbjuder marknadens bredaste sortiment av elektriska linjära ställdon för att möta ditt behov i din applikation. Borrenheter från Sugino. Vi har flera olika borrenheter anpassade för många olika typer av applikationer.


B åde pneumatiska och elektriska. Acumo är i Sverige exklusiv återförsäljare för de japanska företaget Sugino. Gratis att använda!

Bläddra genom potentiella leverantörer inom branschen kulskruv på Europages, en världsomspännande B2B-plattform för inköp. Användarvänlig kontrollpanel. Kulskruvsdriven elektrisk kantpress.


Finns i utförande med trapets- eller kulskruv. Ställdonen är uppbyggda med kulsskruv och snäckväxellåda och kan utrustas med elektriska motorer så som AC-motorer, DC-motorer, stegmotor och. Hundratals olika linjärenheter anpassade för allt från transport- till bearbetningsapplikationer. Inledningsvis använde Osterwalder AG kulskruvar från NSK HTF-serien i servo-elektriska direktdrivna enheter i CA-SP Electric- och CA-HM Electric-serien. Dessa kulskruvar möjliggör mycket höga travershastigheter kombinerat med högre precision och styvhet.


Skruvenheter omvandlar roterande rörelse till linjär och vice versa. Rexroth har ett brett utbud av skruvenheter. De viktigaste produkterna för detta är kulskruvar och planetrullskruvar. Det eliminerar behov av elektriska gränslägesbrytare inuti cylindern. Den primära tätningen kan ej skadas av främmande föremål.


Hiwin SFU kulskruv tillverkade i Kina. Som en ledande kulskruv tillverkare erbjuder vi även anpassade produkter med bra pris. Vi har nu även borr- och gängenheter i vårt sortiment både pneumatiska och elektriska. Produkterna kommer från de Japanska kvalitetsmärket Sugino. Vårt sortiment innehåller allt från kompletta maskiner till mindre reservdelar.


En elektrisk motor eller elmotor, konverterar elektrisk energi till mekanisk energi (rörelseenergi). Den omvända funktionen, att omvandla mekanisk energi till elektrisk energi åstadkoms med en generator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.