onsdag 5 december 2018

Flottörbrytare

Flottörbrytare

Flottörbrytare med magnetkontakt. När flottören lyfts upp av vätska sluter magnetkontakten inne i givaren. Mycket hållbar och tåler de flesta vätskor. En flottörbrytare aktiveras om kontakten registrerar för mycket vatten i båten. Vid för hög vattennivå kan flottörbrytaren automatiskt tända fartygets länspump och därmed se till att hålla båten torr.


Flottörbrytare

Beställ idag, leverans imorgon! Kraven för varje tillämpning bestämmer den praktiska utformningen av respektive lutnings- och flottörbrytare. Särskilt material som kommer i kontakt med media skall vara lämpligt för det avsedda ändamålet. Montera flottörbrytare - hjälp!


Rapporten riktar sig främst till branschens aktörer ser att kapitalisera på denna rapportens innehåll att göra bättre affärsbeslut. Du som köpare ska kontrollera objektet vid hämtning. Anmärkningar härefter beaktas inte. Omkopplaren kan användas för att styra en pump, som en indikator, ett larm eller för att styra andra enheter. En typ av flottörbrytare använder en kvicksilveromkopplare inuti en gångjärnsflotta.


Flottörbrytare

V 1-fas med m kabel och flottörbrytare. Utrymmesbehov 3mm. Utlopp i toppen 32R utv. För applikationer med tankisolering eller flänsanslutningar finns flottörbrytare med flexibelt konfigurerbara styrrörslängder upp till m. Installationsansträngningen reduceras till ett minimum tack vare varianter med en kontakt. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabba leveranser.


Med över 3år av innovation i bagaget kan Husqvarna leverera skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. Vi för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Automatisk flottörbrytare. Gör länspumpar helautomatiska.


Flottörbrytare

Maximal strömforbrukning ar ampere (vid 12-volts DC) eller ampere (vid 24-volts DC). Denna flottörbrytare är en apparat som brukar känna av vätskenivån i en tank, omkopplaren kan aktivera en pump, en indikator, ett larm eller en annan enhet. Float Level Switch används i stor utsträckning inom elektronisk, elektrisk, kemisk, vattenbehandling, dränering och andra nivåer av livsnivåkontroll och larm. Material: Rostfritt. Utföranden: Drain TSW med vridningsfunktion – vridningsfunktionen ger kontinuerlig turbulens i pumpens sugområde.


Därigenom förhindras att sediment sjunker och fastnar. GLI är en pålitlig dränkbar vattenpump i rostfritt stål som tål svåra driftsförhållanden under lång tid. Pumpen är utrustad med inbyggd flottörbrytare. Wilo-Rexa MINIär den perfekta dränksäkra standardavloppspumpen för fastighets- och tomtdränering.


Dess mm fria bollpassage är perfekt för transport av spillvatten och avloppsvatten utan fekalier. En pålitlig och praktisk flottörbrytare slår på och stänger av pumpen automatiskt, vilket skyddar den effektivt mot överhettning. När vattennivån har sjunkit för mycket slås enheten automatiskt av, när den ökar går den igång igen.


Inte godkänt för drickvatten. Variabelt inställbar med hållist. Insticksanordning för enkel omkoppling till manuell kontinuerlig drift. Slittåligt pumplöphjul förlänger livslängden. Termoskyddsbrytare skyddar motorn mot överbelastning.


Ibland hamnar vatten på olämpliga ställen, t. Kanske behöver du flytta vatten eller bara länspumpa något annat. Den justerbara foten medger platt sugning upp till mm. Optiskt och akustiskt larm med 2st potentialfria reläkontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.