onsdag 12 december 2018

Kylbox 12v biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Kylbox 12v biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Gratis att använda! Stort utbud på Biltema. Med avtagbar avskiljare. V DC-adapter och 2V-spänningskabel medföljer.


V kylläge: ca W, värmeläge: W. När kylboxen ansluts till 2V är den konstruerad för att konsumera så lite energi som möjligt, och håller därför automatiskt en jämn innertemperatur på 8–14°. C under omgivande temperatur. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Drivs med V eller 2V, elkablar medföljer. Så bra håller de kallt!


Kylbox 12v biltema

Här fylldes boxarna med tio liter fem-gradigt vatten och placerades i klimatkammare i grader. Mekonomen och Biltema har även bäst isolation. Kylbox för anslutning till V -uttag. Klarar stående liters flaskor. Sladden kan förvaras i locket.


En hård väska, en kylbox , skyddar innehållet extra bra även mot stötar. Den ser till att melonen, jordgubbarna och skålen med pastasallad ser lika fina ut när du tar fram dem som när du packade ner dem. En lite mjukare kylväska skyddar också maten men passar ännu bättre till sånt som inte är så känsligt mot stötar. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Betygsätt produkten. Passande tillbehör. Pris: Billigaste priset på denna kylbox just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) Kommentar: Den här kylboxen går att köra på både och 2volt. Färgen är svart och vit, vikten är kg och volymen liter.


Den både värmer och kyler, det senare grader under omgivande temperatur. Det här är en verkligt mångsidig och användarvänlig kylbox ! Kyler ner ca -15°C vid en rumstemperatur på 25°C vilket alltså innebär ca 10°C i själva kylboxen. Kraftfullt bärhandtag och integrerade hjul. V och 230V Bredd 37.


Kylsystem Termoelektriskt Volttal V. Ta med en kylbox i bilen, båten eller husvagnen. Resan blir garanterat lättare om alla i bilen är mätta och belåtna. Vår kylbox från Carwise rymmer liter och kyler ner grader i förhållande till omgivande temperatur. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Bonial.


Köp Mobicool Kylväskor Kylväska Sail 25. Det finns inte mycket att säga om funktionen som passiv kylbox. Viktigt är bra isolering runt om och att locket stängs helt tätt.


Bara då kan man garantera att temperaturen mellan inomhus och utomhus inte blir för snabb temperaturutjämning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.