torsdag 6 december 2018

Nivåvakt flottör

Walloxs Nivågivare. Sveriges bästa sortiment inom flödesteknik och nivåkontroll. Tveka inte att ta kontakt. Delbetala i upp till månader. Se urval av Nivåbrytare!

En liten enkel sidmonterad flottörnivåvakt som passar för de flesta vätskor där rostfritt stål är resistent. Denna typ av flottörvakter kallas även för Pelikannäbb. Priseffektiv givare för många applikationsområden. Reedswitch helt separerad från processidan via magnetisk koppling. Vätskeberörda delar, flottör i SS3och gängdel och rör i SS304.


Topp montage via BSP gänga. Anslutningskontakt för enkel elektrisk anslutning. Växlande kontaktutgång.

Flottör: NivoFLOAT Flottör i kabelutförande. Horisontellt montage via ½ BSP gänga. Lokaset är en konduktiv nivåvakt , avsedd för. Tank Alert EZ larm med flottör givare. Egen tillverkning och stort lager i Sverige.


Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Köp Nivåbrytare hos Conrad. Automatisk kontroll av vattennivån med nivåvakt.


Trygg och praktisk lösning för länspumpning. Se Biltemas sortiment! Allround nivåvakt i mässing eller rostfritt stål med flottör i BunaN eller PTFE. Lämplig för vatten, oljor och de flesta kemikalier.


TFS är en nivåvakt som finns medSPST eller SPDT kontakt. Upp till kontaktfunktioner. Emco Controls mekaniska nivåvakt är utvecklad för att styra nivån i tankar med korrosiva eller icke korrosiva vätskor.


På detta sätt undviks risken för läckage.

Nivågivare till process- och industriapplikationer som tillverkas kundunika med ett urval av flera olika material och processanslutningar. Kan inte hitta något i vipp arm stuk som ska passa PEM slangarna som sitter på min Aqua Medick vatten filter. Dränkbar länspump med inbyggt nivåreglage Tömning av pumpgropar, källare, grunder m. Robust dränkbar länspump med inbyggt nivåreglage med två driftlägen. En unik dränkbar pump som även klarar smutsigt vatten.


Pumpen är utrustad med inbyggd flottör för trånga utrymmen eller för att hålla vattennivån på en låg nivå. Levereras med kabel och jordad stickpropp. Våra nivågivare med flottör finns med reed-contact eller som magnetostriktiv teknik för att erhålla hög upplösning. Integrerad temperarursensor bidrar till en enklare systemdesign och installation. Helautomatisk elektronisk nivåvakt med skyddad inbyggd flottör.


Nivåvakten kan anslutas direkt på alla Johnson pump dränkbara pumpar. Pumpen startar och stoppar automatiskt när länsvattnet stiger respektive sjunker. Inbyggd elektronik förhindrar falska tillslag. Den modul uppbyggda produkten gör det möjligt att kombinera olika rör material, processanslutning och flottör enligt kundens önskemål. I lutningssensorn eller i lutningssensorn ska flottören placeras på eller i en arm eller ett rör som är fäst på sidan av modulen, vars lutningsvinkel beror på höjden på den nivå som vätskan ska mätas.


I den rörliga armen sitter en magnet och gentemot den fasta delen en reedkontakt, som stänger när magneten närmar sig. Kontroll av nivå flöde och gas inom industrin. Vi erbjuder ett rikligt produktsortiment av mätinstrument för att lösa processproblem. Små elektriska länspumpar kompletteras ofta med en nivåvakt för att kunna slå till automatiskt när slagvattnet stiger över en viss nivå. För att fungera är det viktigt att nivåvakten och den dränkbara pumpen är ordentligt fastskruvade så att den inte flyter upp.


De flesta elektriska länspumpar tål inte att köras torra en längre tid. Utrustad med en flottör för automatisk tilloch frånkoppling, en 90° vinkelanslutning och kombinippel för alla vanliga slangstorlekar har AL-KO smutsvattenpumpar alla förutsättningar för smidig drift. Satt biltemapump nivåvakt i min ena båt när jag köpte den, nivåvakten la av efter år och precis som du säger så satte pumpen igen ofta, samt även den gick sönder till slut.


Ibland när jag kom till bryggan stod pumpen o gick utan vatten i båten, nivåvakten var opålitlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.