fredag 14 december 2018

Värmesits dass

Värmesits dass

Gör utedassupplevelsen lite bekvämare med den här värmande och extra kraftiga sits! Locket har ett smidigt handtag och det kan dessutom bindas fast. Tillverkad av återvinningsbar cellplast.


Värmesits dass

Detta gäller året om tack vara sin värmande känsla. Dessutom monterar man enkelt på befintlig dassbänk eller på insatsen torrdass. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på.


Till dasset behövs tre stycken väggar. En bakre vägg och två sidoväggar. Då får taket en kraftig vinkel som skydd för regn och snö. I exemplet görs taklutningen i 2grader.


Passar alla utedass. Lagertillgänglighet: Tillänglig. Det mjukaskummaterialet är mycket behagligt och varmt att sitta på och kan rengöras med alla vanligaste rengöringsmedel i hemmet. Huussikka är tillverkad av hygienisk hållbar polypropenplast.


Den ger en god komfort även under årets kallaste månader och tack. Kan-sits värmesits för utedass - års Erfarenhet - Fri frakt – VVS home. Urinseparerande insats, värmesits , slang meter för urinavlopp. Utbytbar värmesits som läggs på sittbänken i utedasset.


Värmesits dass

Vi erbjuder prisvärda fritidstoaletter och diverse tillbehör, bland annat ejektortank, värmesits , skarvrör,. Den passar särskilt bra i Biolan Komposttoalett, men ger bekvämlighet även i vanliga utedass. Med urinsepareringen minskar lukten i utedasset samt ökar kapaciteten på övrigt avfall. Det fasta avfallet och urinen skiljs åt, det blir mindre avfall att hantera vid tömning och latrinlukten försvinner. Urinen leds bort med en slang till förvaring i tank eller infiltration.


Det följer med m slang, värmesits och urinseparerande insats. Skriv produktens första recension. Prisgaranti Fri frakt vid köp över 999:- dagars öppetköp. Tillgänglig i blå, svart och grå.


Med sin klassiska utformning i svart utförande gör den ditt dass snyggare samtidigt som den enkelt monteras på en befintlig dassbänk. Vi har ett brett sortiment av toalettsitsar - mjukstängande, med jextra sits för barn eller en värmesits för utedasset. Liknande produkter.


Insats för urinseparation i utedass samt till ett flertal icke separerande toaletter. Den installeras behändigt direkt på golvet och lämpar sig i ett separat uthus eller i samband med ett boningshus samt för renovering av ett gammalt utedass. Urin och fast avfall skiljs åt, latrindoften försvinner och resterna minskar betydligt. Letar du efter toalettsits till utedass ? I förpackningen medföljer det en mall soom kan användas för att passa in torrdasset i ditt utedass.


Sits Cellplast (frigolit). Läggs på sittbänken på i utedasset. Separett Torrdass 5med värmesits. Kan anpassas till de flesta torrtoalettmodeller. Click here to find similar products.


Biolan Torrtoalett är en luktfri och lättskött toalettlösning ute på landet och på stugan. I dasset kan det ibland förekomma flugor eller uppstå luktpro-blem. Den vanli-gaste orsaken till detta är att man har använd fe-laktigt strö. Mossa, sågspån och blad är för täta vilket gör att bot-tennätet blir täppt och vätskan inte rinner ner i avdunstningsbe-hållaren. Utedass får nytt liv.


Värmesits dass

Vid sjön Balungen strax utanför Enviken ligger Fredriks föräldrars gamla stuga från 70-talet. Till stugan fanns ett dass som revs och byggdes upp på nytt med vissa modifikationer och det gamla dasset fick ett nytt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.