onsdag 3 juli 2019

Gaslarm g3000

Se vårt urval av Gaslarm. Leverans till din dörr på 48timmar! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Gaslarm som detekterar och larmar snabbt vid läckage av gasol, LPG-gas (propan, butan och annan gastyp) såväl som LNG-gas, stadsgas samt naturgas. Gasvarnare för båten, husvagnen eller bostaden. Detta gaslarm omfattas av års garanti från inköpsdatum.


Garantin gäller material-ellertillverkningsfel, dock endast om produkten har använts på avsett sätt och skötts normalt. Garantin omfattar ej reparation eller byte av delar om felet beror på felaktig användning, skadegörelse eller förändringar av apparaten efter inköpsdatum. Detekterar och larmar snabbt vid läckage av flaskgas, LPG-gas, LNG-gas, stadsgas, naturgas etc.


För installation i bostäder, husvagnar och båtar. Larmet ansluts till V likström när det används i husvagnar och båtar. Montera ett gaslarm och bli varnad vid läckage av explosiva gaser. För användning i husvagn, husbil, båt etc.


Nätadapter ingår för användning i bostäder med t. Pausfunktion, livslängdsvarning, automatisk självtest och sammankopplingsmöjlighet. Varnar för metan, propan och butan. Safety Guard gaslarm för infällt montage är en trygghet i diskret format.


Ska säkra samt sätta en brytare som jag kan slå av då vi ej använder vagnen för att spara på husvagnsbatteriet. Brandvarnare har jag sedan innan. GASLARM NEXA från LTC. Rengör ditt gaslarm regelbundet så att inte damm samlas i det. Använd exempelvis en dammsugare med ett borstmunstycke.


Köp Gaslarm hos Conrad. Rengör försiktigt runt gallren på fronten och sidorna. Om gaslarmet trots allt inte fungerar ska det returneras till återförsäljaren.


Adressen står på etiketten på detektorns baksida. Läs denna bruksanvisningen innan användning och spara den för framtida bruk. PRODUKTBESKRIVNING Syftet med GA101S gaslarm är att upptäcka läckage av naturgas, gasledningar och gasbehållare. Den är avsedd för installation i bostäder, husvagnar och båtar.


Normalt sett skall den säkert kopplas förbi så att den alltid är på (och drar ström) men i vårt fall kopplar vi den så att den dör när huvudsäkringen vrids av. Skulle vi mot förmodan använda gasolen så stängs denna pronto av efter användning och är man ombord så ligger det ström på larmet. Hej jag funderar på att installera ett gaslam i min vagn. Så jag undrar om där är nogån på forumet som kan rekomendera ett larm. Gaslarm har vi fått satt in när vi köpte bilen förra sommaren.


Det finns även varianter på Biltema (30kr st) och Jula (50kr paret). En fungerande brandvarnare är en billig livförsäkring. Förutom att larma för gasläckage (vilket aldrig hänt , peppar-peppar) så får man en hint om eventuella strömdippar som man kan råka ut för ute på landet. Varje gång strömmen kommer tillbaka gör den en funktionskontroll och tjuter järnet i några sekunder. Jag står i spetsen för en humanitär förening med kapital för.


V batteri medföljer. Art nr: Deltronic Gaslarm Larmar snabbt och skyddar mot explosions- och brandfara vid läckage av gasol (flaskgas, så kallad LPG-gas t ex propan, butan) samt stadsgas, naturgas och liknande. Lämplig i husvagn, husbil och båt.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Larmet är avsett för användning i normalt rumstempererade lokaler. Sammankopplingsbar med upp till max st gaslarm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.