onsdag 3 juli 2019

Mätinstrument el fluke

Stort utbud av proffsinstrument för de flesta mätstorheter. Få Full Koll På Mätresultaten. Teori och Praktiska Tillämningar.


El - och elkvalitets loggar används för att utföra trefasstudier av energi och belastning för att upptäcka var besparingar är möjliga. Mätinstrument till bra priser. Vi har skapat ett bibliotek med information och program som är utformade för att hjälpa dig att lyckas.

MULTIMETER FLUKE 115. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av mätinstrument. Elma DT-128M är ett nytt smidigt instrument för icke destruktiv ytindikering av fukt i byggmaterial, samt konstaterande av fuktfördelning i väggar, tak och golv. Instrumentet arbetar med högfrekvens och mäter i – 40mm djup. Köp Specialinstrument online på kjell.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Flukes elektriska testverktyg är kända bland elektriker och används som felsökningsverktyg av många ute på fältet. Flukes nya 87V a 83V har förbättrade mätfunktioner, felsökningsfunktioner, upplösning och noggrannhet för att lösa fler problem med motorstyrningar, automatiserade anläggningar, kraftdistribution och elektromekanisk utrustning.

En multimeter med sann RMS för elektrisk felsökning. Utrustad med funktioner som t. Lo-Z kapacitans och växelströmmens faktiska effektivvärde. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Köp Multimetrar online på kjell.


Välj volt, ohm eller ampere så sköter instrumentet resten. Med strömteknologin OpenJaw blir det möjligt att kontrollera ström upp till 1A utan att kretsen bryts. Allt du behöver göra med Tär att välja volt, ohm eller ström - sedan gör testaren resten. OpenJaw¾-ström gör det möjligt att kontrollera ström upp till 1A - utan att kretsen bryts.


Detta är ingen ny återkallelse. Fluke T5-6är avsedd för 6volt. OpenJaw-ström gör det möjligt att kontrollera ström upp till 1A - utan att kretsen bryts. Enheten är vatten-, smuts-, och dammsäker (IP67), har förhöjd drifttemperatur -°C till °C (-°C i upp till minuter) samt testad för att klara fall upp till m. CAT IV 600V-klassning för inom- och utomhusbruk. Flukes varumärke är känt för bärbarhet, tålighet, säkerhet, användarvänlighet och kvalitetsstandarder med höga krav.


Produktbeskrivning. Kompakt design med ergonomiskt grepp vilket möjliggör enhandsanvändning.

Medföljande tillbehör: Testkablar, hölster, installerat 9-voltsbatteri. Om spetsen glöder med rött sken och en ljudsignal hörs vet du att ledningen är spänningsförande. Ancient herbal blend. Naturally assist in the removal of flukes, larvae, and the eggs. Master Herbalist blended for true maximum.


Nyckelfunktioner Viktiga produktegenskaper FieldSense-teknik för mätning av växelspänning, växelström och frekvens utan elektrisk kontakt med strömförande delar. Lättanvänd spänningsmätare från Fluke! Teknisk information. För att ytterligare öka personsäkerheten har den även en automatisk självtestfunktion. Batterihållaren sitter monterad så att den inte kan trilla av.


TÅNGAMPEREMETER FLUKE 3- Strömtång med förbättrad prestanda som passar för alla situationer med endast AC-strömmätning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.