torsdag 5 september 2019

Häftpistol clas ohlson

En sladdlös, batteridriven häftpistol är idealisk vid t. En häftpistol som kan användas med både klammer och spik är lämplig för att t. Här finns också häfthammare för arbeten som att fästa takpapp, mattor och isoleringsmaterial. Du har alltid upp till 3dagars ångerrätt eller öppet köp. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar.


Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Med robust aluminiumhus för allehanda fästarbeten.


Levereras med 1st.

Våra mest populära produkter. Inspireras av andras smarta lösningar. Ergonomisk häftpistol med patenterad Powercurve-teknologi respektive 3-stegs kraftjustering. Detta resulterar i att Alu9kräver mindre kraft samtidigt som kraften kan anpassas efter underlaget.


Elektrisk häftpistol SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Häftpistol med fingeravtryckare P1. Lägg till i shoppinglistan.


Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Populära filter: Alla.


För fintrådsklammer, kabelklammer, dyckert och stift. Professionell häftpistol för dubbelspik Nr. Här hittar du allt för ditt hobbyprojekt, verktygslådan, trädgården och mycket mer.


Vi har helt enkelt smarta, enkla och praktiska lösningar på allt du behöver för att förverkliga ditt hobbyprojekt. Mathem växer under coronakrisen när fler svenskar handlar mat på nätet. Tyvärr har det inte blivit så mycket blivit bättre”, säger klubbordförande David Edin.


Positionen är en minskning från tidigare procent. Finansinspektionen rapporterar dagligen betydande korta nettopositioner i aktier.

Vi brinner för att förenkla livet i varje hem. Vår mission är att hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser. Idag erbjuder bolaget ett brett utbud av tekniska produkter, heminredning samt bygg och multimedialösningar. Verksamheten drivs via flertalet fysiska butiker, samt via E-handeln, där kunderna huvudsakligen består av privatpersoner, men även utav företagskunder.


Olika varor du kan finna här kan till exempel vara verktyg, olika typer av belysning, eller varför inte färgpatroner för din skrivare. En ny tjänst lanseras där de via mobiltelefonen kan få direktkontakt med kedjan specialister. Med smarta, enkla och praktiska lösningar erbjuder vi de rätta produkterna till attraktiva priser. Vi hjälper våra kunder att lösa de små problemen inom bygg, el, multimedia, hem och fritid. Delar av sortimentet består av kedjans egna märken.


Exempel på egna märken är Asaklitt, Exibel och Cocraft. Som medlem får du poäng och olika bonusar vid varje köp. Dessutom ger det en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.