torsdag 5 september 2019

Häftpistol elektrisk

Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Skapa e-handelskonto på s. Missa inte våra bästa erbjudanden. Signa upp dig för våra nyhetsbrev!

Vi har butiker i Sverige. Hitta butiken närmast dig! Upptäck prisvärda erbjudanden. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Stort utbud av kvalitativa maskiner, verktyg och material för hemmafixaren.

Enormt sortiment, billigt. Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Manuella häftpistoler och elektriska häftpistoler för såväl hobby som professionellt bruk.


Våra häftpistoler från bland annat Rapi Bosch och Cocraft kan användas till mycket, som att fästa tyg och papp, hänga upp affischer eller klä om möbler. En sladdlös, batteridriven häftpistol är idealisk vid t. På BAUHAUS finns både eldrivna och mer traditionella häftpistoler som används med hjälp av handkraft. Tryckluftsdrivna häftpistoler används främst vid tyngre professionellt arbete som exempelvis vid golvläggning, detta eftersom denna typ av häftpistol är extremt kraftig och effektiv. Välj mellan manuell, eldriven, tryckluftsdriven eller batteridriven. Häftpistol med fingeravtryckare P1.


Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg. Se alla relaterade produkter. Lägg till i inköpslistan. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!


Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Så väljer du rätt häftpistol. När du vet vilken häftklammer du ska använda är det dags att en välja en häftpistol som passar ditt projekt, och är anpassad för den klammertyp och benlängd du behöver.

Olika typer av häftpistoler och häfthammare ger olika mycket kraft, precision och effektivitet. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. En lätt och smidig elektrisk häftpistol idealisk för hemmabruk.


Lämplig för enklare arbete vid t ex möbelomklädnad och dekorering med olika typer av textilier eller fastsättning av tunnare trämaterial. Elektrisk häftpistol från Rapid. Ett prisvärt alternativ för gör-det-självaren som söker en tillförlitlig produkt. Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör. Det finns flera olika modeller av häftmaskiner , både manuell och elektrisk.


Välj den mest lämpade utifrån dina och din arbetsplats behov. Behöver du en häftpistol för att klä om möbler är det viktigt att du tänker på att skaffa en häftpistol som både är ergonomiskt anpassa inte för tung att hålla i samt lätt att komma åt i kanter och hörn med. En häftpistol är oftast rejäl med stor slagstyrka. Man kan justera kraften mellan hög och låg för olika materialtyper.


Indikatorn visar när det är dags att fylla på häftpistolen. Kraften kan justeras mellan hög och låg för olika materialtyper. Häftapparater är exceptionellt användbara i hem-, kontors- och skolmiljön. De används tillsammans med häftklamrar och förenar en mängd olika dokument för att förhindra att de separeras. I vårt sortiment av häftapparater hittar du olika storlekar, inklusive minimodeller och tunga elektriska apparater för konstant och tung användning.


Häfta ihop viktiga papper för att få ordning. Här finns ett stort utbud av häftare och häftklammer i olika färger och modeller. Fördelen med en tryckluftsdriven spikpistol är att eftersom den inte är utrustad med ett laddningsbart batteri, väger den vanligtvis mindre och kan därmed upplevas som smidigare att använda.


Fördelen med att välja en elektrisk spikpistol är att du kan börja arbeta direkt utan att behöva ordna med kompressor och slangar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.