tisdag 17 september 2019

Induktionsmotor högtryckstvätt

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Induktionsmotor högtryckstvätt

Hitta ditt närmaste varuhus. Kvalitetsprodukter till bra priser. Beställ idag på bonnet. Högtryckstvättar gör skinande rent även på de besvärligaste platserna.


Med flera praktiska tillbehör rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt! Fri frakt och öppet köp i dagar! Stark maskin med vattenkyld induktionsmotor! Kärcher KPremium Home är en kraftfull högtryckstvätt som lämpar sig för regelbunden spolning och rengöring av stora ytor och hårt sittande smuts på fasader, terrasser, gångar, murar samt fordon.


Induktionsmotor högtryckstvätt

Vattenkyld induktionsmotor. En högtryckstvätt kan underlätta en hel del rengöringsarbeten kring huset, bilen eller båten. Men med en uppsjö av modeller i många olika prisklasser gör du bäst i att börja med att fundera på vad du vill kunna göra med din högtryckstvätt. Jag kan allt om högtryckstvättar – klicka här för att komma direkt till testvinnaren. En praktisk och mångsidig högtryckstvätt.


Med full flexibilitet i styrkereglering och extra kraftig induktionsmotor för regelbundna eller stora rengöringsuppgifter. Den här effektiva och slitstarka högtryckstvätten har en induktionsmotor med lång hållbarhet. Med sin vattenkylda induktionsmotor har högtryckstvätten längre livsläng högre energieffektivitet och blir avsevärt tystare vilket är bra för både dig och grannen. Plug ’n’ Clean, för enkel och snabb användning av rengöringsmedel. Kärscher Khar också en vattenskyld induktionsmotor som genererar 1bar tryck med en ett flöde på 4liter per timme.


Modellen har också ett filter för vattnet som matas till maskinen. En kraftfull, tyst högtryckstvätt på 1bar med en max. Utrustad med robust och slitstark induktionsmotor med lång hållbarhet för regelbundna och stora rengöringsuppgifter. Den kraftiga och borstlösa induktionsmotorn ger hög effekt kombinerat med lång livslängd.


Med den integrerade vagnen är det enkelt och bekvämt att flytta med sig högtryckstvätten. Med de extra stora hjulen får du också med dig tvätten uppför trappor och ojämn terräng. Med högtryckstvättar kan du göra dig av med frustrerande, hårt sittande smuts på bilar, fasader, terrasser och stenplattor.


Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - och när man är byggvaruhuset när det måste bli bra erbjuder vi såklart högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! På BAUHAUS har vi högtryckstvättarna för alla ändamål: rengör terrassen, bilen, båten eller cykeln - oavsett vad du söker kan du vara säker på att du hittar rätt högtryckstvätt för dig. Kärcher KFull Control blir bästa billiga högtryckstvätt och Kärcher KFull Control Plus Flex blir bästa premiumhögtryckstvätt.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. W induktionsmotor för lång livslängd och låg ljudnivå.


Induktionsmotor högtryckstvätt

Levereras med ett spol- och ett turbomunstycke, samt en adapter för anslutning av extra tillbehör. Försedd med fack för förvaring av munstycken och kembehållare på liter. Kraftig högtryckstvätt med en induktionsmotor på hela kW med 1bars pumptryck. Lämpar sig väl för de flesta uppgifter från lättare rengöring till svåra och tuffare arbeten där en hög effekt och starkt pumptryck krävs.


Extra lång slang på hela meter som är monterad i en praktisk slangvinda som underlättar ut och inrullning. Boschs högtryckstvätt ger dig mer kapacitet än vad du troligen någonsin behöver. Den har en förstärkt slang på meter så att du inte behöver flytta maskin särskilt ofta. Och när du gör det så är den mycket smidig att ha att göra med. Med en avancerad induktionsmotor i mässing och koppar får du ut maximal kraft.


Induktionsmotor högtryckstvätt

STIGA HPS 3R är en högtryckstvätt som arbetar med kallvatten och har utformats för att rengöra medelstora ytor bekvämt och enkelt. Effektiv högtryckstvätt på 1bar med hög kvalitet och mycket bred standardutrustning. Stihl RE1Plus och Husqvarna PW 3har i princip samma chassi och en induktionsmotor. Nilfisk och Husqvarna har båda metallpump, medan Stihl har endast pumphuvdet i metall.


Om du inte ser det som ett problem och vill ha en stark kvalitetstvätt som kommer att hålla i många år är detta ett utmärkt val av högtryckstvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.