torsdag 12 september 2019

Jaktradio genzo

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Ska du ut och resa? Du hittar jaktradio från Icom hos Widforss.


Genzo Royal 1XTM har allt och lite till. Efter många års erfarenhet av att sälja jaktradio tog vi själva steget till att börja utveckla och sälja produkter under vårt egna varumärke Genzo och slutprodukten har blivit riktigt lyckad.

Med start för snart år sedan har vi nu lanserat vår tionde radio i ledet, och för varje produkt vi släpper har vår utvecklingsavdelning satsar på att förbättra egenskaper som jägare efterfrågar. Gör som Svenska Skidskyttelandslaget - använd Genzo komradio! Liten och lätt med suveränt ljud och stor tydlig display som visar kanal i klartext. Du som privatperson betalar lätt genom direktbetalning, delbetalning eller med ditt kort!


Helixantenn TNC 1MHz. Post by sand_man 14:51. Vi har ett stort utbud av batterier och laddare till din jaktradio ! Handla enkelt på vår webshop!


Lafayette, Zodiac, två svenska tillverkare med gott rykte.

Hos oss får du alltid raka svar från ärlig personal! För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.


Genzo royal SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Genzo är en robust, lätt och kompakt jaktradio med sina miljövänliga NiMH-batterier. En jaktradio kan påminna lite om den gamla walkie-talkien som du kanske lekte med som barn, även en jaktradio är en typ av kommunikationsradio men med avsevärt högre kvalitet.


Kör genzo sedan ett år tillbaka och jag jagar rätt mycket så stryk har den fått och den känns riktigt bra. Kan bara rekommendera Genzo. Skickat från min HTC One S via Tapatalk 2. Alla stavfel har jag gjort med flit. En jaktradio med kanaler och pilottoner kan sålunda ställas in på 2olika kombinationer av kanal och pilotton vilket borde. Albecom, Genzo , Lafaytte).


Funderar du eller hela jaktlaget på en ny 1MHz jaktradio till höstens jakter, så tror vi att valet blir lättare efter att ni läst vårt test. Drifttidstest: Alla apparaterna var fulladdade när vi började testet och alla batterierna hade laddats och tömts fem gånger innan för att vakna från eventuell tillverkningsvila. När du är på jakt efter en ny jaktradio finns det flera faktorer som du bör fundera över innan du bestämmer dig Tufft test av 155:or Svensk Jakt har tittat närmare på några av marknadens jaktradio ­ apparater för 1MHz­bandet.


Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Visst är det så att många av oss inte bara behöver en jaktradio utan flera. Batteriet är på volt de flesta andra radiotillverkarnas.


Jaktradio från Icom hos Widforss.

Volt (batterieffekten räknas fram. genom volt x mAh, således har Genzo ett mycket starkt batteri). Ingår radio, tre batterier, hörsnäcka, laddare, fordral, instruktionshäfte, antenn. Radion är uppbyggd kring en stabil metallram. Allt funktionsdugligt.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi är störst på jaktradio i Sverige och Genzo-radion är tveklöst ryggraden i företaget. Därefter har tillväxten varit enorm och i dag omfattas Genzo av nästan ett 40-tal produkter.


Laddare för laddningsbart batteri och extra antenn skogsantenn. Laddningsbart batteri finns inte. Genzo jaktradio tillbehör Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Vi har testat nio jaktradio ­apparater för 1MHz-bandet. I Svensk Jakts juninummer, som utkommer maj, kan du läsa hela testet, men redan nu kan du som inloggad på sajten läsa vilken jaktradio som klarade sig bäst!


Vi har allting från jaktradio , ammunition, jaktkläder, skor till vapenskåp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.