tisdag 10 september 2019

Jape underhållstvätt

Späd Underhållstvätt med vatten i ett lämpligt kärl. Använd lågtrycks-spruta, borste eller tvättsvamp. Låt verka upp till minuter och bearbeta därefter ytan med borste eller tvättsvamp, upprepa tvättningen vid behov.


Arbeta nerifrån för att undvika ränder av rinnande tvättmedel. Vät ytan med vatten och applicera därefter utspädd Underhållstvätt på en begränsad yta.

En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Milt rengöringsmedel för underhållstvätt av f. Jape Underhållstvätt är ett effektivt men milt pH-neutralt rengöringsmedel som löser och avlägsnar fett, smuts, rester av mögel med mera. Den är biologiskt nedbrytbar och fri från fosfater.


Jape Produkter AB: Underhållstvätt produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Här kan ni se alla våra produktområden.

Allt från bekämpningsmedel, skyddsutrustning till produkter för att tvätta av husfasaden. Kika in och se mer! Spädes med delar vatten. ANTAL Lägg i varukorg. Jape har ett urval av borstar och skaft som är speciellt anpassat för rengöring av fasader och andra ytor kring huset.


Rätt borste underlättar arbetet och säkerställer ett bra resultat. Välj mellan mjuk eller styv syntetborst eller borst av rostfritt stål. Skaften finns både i fast längd och med teleskopfunktion och genomspolning. Kan användas på täckmålade ytor, plåt, glas, tegel, puts mm.


Påverkar inga byggnadsmaterial negativt. Etsar ej glas eller mineraliska material. Effektivt och skonsamt tvättmedel. För alla ytor och material.


Jape PrickFri Direkt - praktisk sprayflaska för snabb applicering. Tar bort svarta prickar på fönster, dörrar, staket etc. För målat, oljat, lackat och obehandlat trä utomhus.

Förebygger ny påväxt och är biologiskt nedbrytbart. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss. Bli kvitt mögel och alger! Prick-Fri är ett effektivt medel mot mögel och alger på målade, oljade och obehandlade träytor utomhus. Mot svarta prickar av mögel och alger utomhus. En liter Prick-Fri (liter brukslösning) räcker till ca 25.


Milt pH-neutralt rengöringsmedel som effektivt löser och avlägsnar fett, smuts, rester av mögel etc. Ieteicams apstrādāt fasādi pret pelējumu, sūnām ar Grön-Fri vai Prick-Fri pirms mazgāšanas. UNDERHÅLLSTVÄTT “ēkas šampūns”, piemērots jebkādām virsmām.


JOTUN Husvask är ett specialtvättmedel som rekommenderas för årlig underhållstvätt av hus utvändigt, och lämpar sig som förtvätt vid borttagning av ytmögel innan desinficering med JOTUN Alg- och Mögeldesinfektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.