torsdag 19 september 2019

Kabelkanal självhäftande

Kabelkanal självhäftande

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online!


Kabelkanal självhäftande

Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Köp Kabelkanal hos Conrad. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Hitta det bästa priset på Elartiklar. Jämför innan du köper! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Kabelkanalerna fungerar perfekt när du inreder hemmet eller vill gömma synliga sladdar.


Kabelkanal självhäftande

Med en kabelkanal kan du snyggt och enkelt samla ihop och täcka för de sladdar som syns. Självhäftande kabelkanal som hjälper dig att dölja sladdar av olika slag. Förnamn Du måste fylla i förnamn Efternamn Du måste fylla i efternamn Mobilnummer Du måste fylla i mobilnnummer E-postadress Du måste fylla i e-postadress Lösenord Du måste fylla i lösenord Verifiera lösenord Lösenorden matchar inte Jag godkänner att mina personuppgifter används för direktmarknadsföring av Beijers samt Beijers samarbetspartners produkter och tjänster. En vit självhäftande kabelkanal med fast lock. Finns i olika storlekar.


Välj butik för att se lagertstatus. Välj din butik för att se pris, lagerstatus och fraktkostnad. En kabelkanal är en plastlist som du enkelt sätter upp på din vägg, tak eller golv med självhäftande tejp eller skruv. På kabelkanalen kan du sedan lyfta bort överdelen och lägga in de sladdar som du vill dölja. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av smarta produkter för att organisera dessa. Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler. Styr eluttag, lampor etc.


Lägst pris på Elartiklar hos Pricerunner. Läs mer och jämför pris hos oss. Fästs enkelt mot släta ytor med den förmonterade tejpen. För el-, datakablar m. Bredd: mm, höjd: mm, längd: m. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Kanal för lampsladdar och skarvsladdar. Håller sladdarna i snygga och raka linjer på vägg och i tak. CableFix självhäftande vit kabellist-kabelkanal.


Kommer i förpackningar om 4xmeter. Ledningslist, självhäftande , Cablefix Cablefix är en böjbar ledningslist som gör att den går att använda på ojämna ytor, i valv eller liknande. Den kraftiga självhäftande tejpen tillåter fastsättning av ledningar på ytor som man inte kan spika eller borra i, så som marmor, kakel, glas, metall eller i svåråtkomliga utrymmen, t ex i skåp eller fasta möbler. En kabelkanal , även kallad kabellist eller kabelsamlare, är lätt att installera och döljer effektivt kablarna.


Med våra smarta produkter för kabelhantering får du en ren och snygg miljö både hemma och på kontoret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.