måndag 23 september 2019

Mediacentral utanpåliggande

En mediacentral i utanpåliggande modell passar fint i alla miljöer där utrymmet inte är en avgörande faktor, exempelvis i en kontorslokal eller en större villa. Ett utanpåliggande mediaskåp fungerar även bra om du inte vill eller kan göra ett hål i väggen. Kan med fördel monteras i kombination med GAROs normcentraler. Utrustade med hyllplan, paneler och vägguttag.


GAROs plåtcentral för media är en lite mindre central för utanpåliggande montage lämplig för Rot-jobb.

Mediacentral för installation i befintliga fastigheter. Dörren kan monteras höger– eller vänsterhängd och är försedd med klick-låsning. Ingång för kabel på samtliga sidor och bakstycke.


Garo NUML-M UTP mediacentral i plåt är en lite mindre central för utanpåliggande montage lämplig för Rot-jobb. Utanpåliggande mediacentral IP40. Infälld eller utanpåliggande mediacentral, IPITDBI3är en mediacentral som är helt frikopplad från kraftdelen.


Den har en infälld tripleplaylösning som uppfyller alla krav som ställs för bostadsnät.

Använd den med infällt utförande eller komplettera med ram ITF för att kunna montera centralen utanpåliggande. Infällda och utanpåliggande centraler med eller rader med moduler per rad och ett generöst utrymme för mediakomponenter. Sex stycken SCHUKO uttag i centralen, tre upptill och tre nertill. Plats för Lexcom uttag som standard. Plåt för Keystone finns som tillbehör.


För utvändigt montage i pulverlackad stålplåt. Centralen har integrerad patchpanel. Stitecs media centraler finns i både infällt och utanpåliggande utförande.


Med System ESPRO kan vi bygga större media centraler och dessutom i kombination med el. Kontakta oss på Stitec så hjälper vi dig. Den här sidan använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.


Vi gör olika typer av mediacentraler och kombicentraler efter kunders på behov. Dörrar i olika utförande och olika låssystem. MK En kombinerad El- och Media-central i plåt som kan installeras uppåt eller nedåt i infällt eller utanpåliggande montage.


Håller på med en om och utbyggnad och kommer att sätta en utanpåliggande mediacentral i källaren men vet inte vad jag ska satsa på då jag aldrig monterat.

NUML -M 2-för utanpåliggande montage. Tillbehör: hyllplan och eventuell fibertermineringsdosa. Nu har succéprodukten fått en uppdatering fullpackad med nya innovationer som kommer underlätta arbetet för installatören och höja kvalitetsnivån ytterligare. En stor mediadel där plåtar för tre olika hålbilder medföljer centralen. Finns knappt plats för en Asus-router.


Vet ej hur jag ska få plats för både router och mediaomvandlare. Priserna är helt skeva så jag väljer därför att göra arbetet själv. Vi får se hur det går.


Mediadelen är placerad ovanför (U)alternativt nedanför (N) normdelen. Wi-fi routerhållare för mediakapsling. Stadsnät via ett nätverksuttag, en CPE, en mediacentral eller en. Skall utrustning monteras i ett mediacentral välj ett skåp som är minst 100mm djupt.


Anslutningsboxen monteras utvändigt på huset. Fram till anslutningsboxen går den utvändiga fibern från föreningens nätverk. Komplett el- och mediacentral för utanpåliggande montage.


NPP tillverkar olika typer av fiberskåp för utomhusbruk i olika storlekar beroende på behov. Vi tillverkar skåp i stålplåt, galvaniserad plåt, magnelis, aluzinkplåt, rostfri plåt och aluminium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.