tisdag 31 december 2019

Kabelskyddsrör 50 mm

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Halogenfritt, flexibelt enkelväggsrör med dragtråd. För markinstallation av vattenrör, PEM-slang eller kabel.

Utvändig Ø mm, invändig Ø mm. Flexibelt enkelväggsrör för mark, med dragtråd. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Slät insida innebär också en förenklad idragning av kabel. Används som skyddsslang för kabel vid nedgrävning.

Korrugerad gul slang med dragtrå tillverkad i polyeten. Kabelskyddsrör med. Observera att förläggning av markrör för elinstallationer är behörighetskrävande. Använd en skarvmuff till kabelskyddsrör för att skarva ihop flera rördelar. Dragtråd ingår men skarvmuff ingår ej.


Billiga byggvaror dagars öppet köp! Här finner du BAUHAUS sortiment av installationsrör och kabelrör. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Klicka på bilden för att förstora : Pris inkl moms. Finns i lager, omedelbar leverans.


Benämning: Pris: Antal: Ändlock. Inga verktyg behövs vid montering samt att ”not och tapp” är konstruerad på ett sätt så att ev. Se till att täcka kabeln med skyddande sand innan jorden skyfflas tillbaka.


Våra delbara kabelrör kan fås i olika dimensioner och färger.

SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Gratis att använda! Rinkaby Rör säljer VVS, Av PEH.


Dubbelväggsrör på ring med slät insida. Röret är försett med ett stort överskott på dragtråd vilket underlättar vid kapning. För servicer och belysningsapplikationer. Skarvmuff otät mm kabelskyddsrör. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt.


Rören är inte så vackra att titta på och efterom det ligger 100mm Pordrän går det inte heller att dölja dom på nått snyggt sätt med nån låda eller liknande mot väggen. Slangen är meter lång och har en ytterdimension på mm och en innerdimension på mm. Gula kabelskyddsrör är avsedda för dragning av starkströmskabel. Observera Förläggning av kabelskyddsrör för elinstallationer i mark kräver behörighet.


Varje rör levereras med en skarvmuff och dragtråd i metall. Utförande: dubbelväggigt. Funktion: för elkabel. Släta kabelrör i olika dimensioner och skyddsklasser (SRN, SRS, SRE-P).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.