måndag 27 januari 2020

Kabelvinda

Våra priser tål att jämföras! Alltid till fast pris! Vi är med dig – hela vägen. Vindor av alla slag. Se vårt utbud och handla direkt från mobilen. Delbetala i upp till månader.

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Dra ut så lång sladd som behövs och rulla in när den inte längre ska användas.


Här kan du läsa mer om vårt sortiment för att hitta en kabelvinda som passar. KABELVINDA 40M IP44. Lägg till i inköpslistan. Andra kunder köpte också.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.

Skyddsbox för skarvsladd. Kabelvinda Brennensthul uttag, m. Stora byggvaruhus med Drive-in. Kraftig kabelvinda med fyra jordade uttag, självstängande lock, termosäkring, bärhandtag och stålram. Godkänd för utomhusbruk.


För inomhusbruk, 3Gmm² (H05VV-F). En kabelvinda - kabelupprullare - är perfekt att ha liggande i garaget. Byggbranschens nöjdaste kunder. Vi har en meter lång kabelvinda från vårt eget varumärke Carwise.


Den har plats för fyra ingående kablar och är enkel att flytta. Vi hjälper dig att hitta rätt kabelvinda – kontakta oss på Elbutik. Den halogenfria kabeln är högflexibel, UV-, ozon-, olje-, och kemikaliebeständig och är lämplig i miljöer där kabeln blir utsatt för stora påfrestningar. Gummikabel H07RN-F 3Gmm². Praktisk vinda för elkabel.


Klarar 25m 5mm kabel. Köp ditt nätaggerat på bonnet. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Stort utbud av kabelvinda från marknadens största tillverkare.

Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik! Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Skarvslad jordad m IP44. Fri frakt i hela Sverige!


Sladdvinda 4-uttag m för. M GODKÄND FÖR UTOMHUSBRUK. Undvik trassel från långa sladdar. Med Bobinos kabelvinda slipper du sladdar som ligger i vägen.


Du minskar även risken för skador på både kabeln och telefonen genom att undvika att sladden fastnar eller dras till av misstag. Kontakta oss Hjälp. Rörstativ och trumma i slagtålig Polyamid.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Flexrör, kabelvinda , sladd och mycket annat finner du i denna kategori. Oavsett vad för slags installationsel du behöver kan vi hjälpa till med kvalitetsprodukter och goda råd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.