tisdag 11 februari 2020

Koltrådslampa 25w e27

Störst på glödlampor‎. Kraftfull, vattentät och slagtålig. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda!


Glowline Star 25W E. Skickas inom 1-arbetsdagar. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av billiga ELED online. Vi har ett stort fokus på energisnåla LED-ljuskällor. Billiga ljuskällor med Esockel lämpliga för stämningsbelysning. Koltrådslampor ger ett varmt och behagligt ljus med minimal bländning.


De stora filamenten i kombination med en mycket varm färgtemperatur gör ljuskällan användbar i många sammanhang där man vill skapa en ljusmiljö med vintagekänsla. En koltrådslampa är inte bara lämplig i kulturhistoriskt intressanta miljöer utan passar dessutom utmärkt som stämningsskapande ljuskälla i. Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt. Narva Lantern Tube Deluxe Incandescent Lamps 40W E27.


Koltrådslampa 25w e27

LED-lampa EGlobe 125mm 6W 550lm Klar. Dekorativ lampa med klart glas. En dekorativ koltrådslampa med ett gyllene glas som ger ett mycket vackert och behagligt ljus.


GLÖDTRÅDSLAMPA 25W – lyktlampa Vintage spiral. Star Trading LED-Lampa Anpassad för PH- Lampor, E27. LED lampor för 230V, som passar direkt i den i Sverige vanligaste breda Estandardsockeln. Välj din favorit-LED för ditt ändamål med hänsyn till ljusstyrkebehov och utseende, varefter du väljer lampa med varmvitt eller vitt sken.


Den speciella glödtråden med stora filament ger ett mycket varmt ljus. Gför att nämna några. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Utseende och känsla som en klassisk globlampa med synliga glödtrådar. Denna vintage glödlampa med kolfilament är ett mysigt tillskott till ditt hus, speciellt med det amberfärgade glaset. Byta ut ljuskällan till din lampfot eller fönsterlampa och du har en adventssjärna i ditt fönster. Halogenlampa formad som en traditionell glödlampa. Glödlampor hittar du hos Elbutik.


Med kvalitet och design i fokus har våra leverantörer tagit fram diverse dekorativa lampor och de finns bl. De flesta har e-sockel men de finns även i e14. W Krone lampa med Emed stor sockel.


Ansluts till 230VLjusstyrka på 2lm och en bred spridning på 3grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Färg på ljusetVarm färg - Ger en bekväm och avkopplande atmosfär där du kan njuta av det varma ljus som hjälper till att skapa en behaglig atmosfär. Dimensioner: mm. Dessa lampor försvinner succesivt enligt ekodesigndirektivet som antagits av EU.


Snabb leverans, mängder av rabatter och god service! Köp dina glödlampor idag! LED Klot, 25W (4W), E, frosta ej dimbar. Philips LED-klotlampa sprider ett vackert, varmvitt sken, har en mycket lång livslängd och är energibesparande.


Den har en ren och elegant design som gör den här ljuskällan det perfekta alternativet till dina äldre klotglödlampor. En glob Eglödlampa som ger ett varmt ljus. Lampan har en styrka på 25W och är klar i glaset.


Alltid snabbt och enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.