måndag 17 februari 2020

Komradio bil

Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av upplevelser till låga priser. Du hittar komradio hos Widforss. För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.


Vi säljer komradio (kommunikationsradio), antenner och komradiotillbehör.

Detta innefattar 27mhz privatradio (också kallad pr-radio), båtradio (marin-VHF), pmr 446mhz, jaktradio, yrkesradio, amatörradio, mm. TAXI hittar du här. Om du undrar vilken komradio du behöver i din taxi eller lastbil, så bjuder vi på några tips. Till att börja med beror det förstås på vilken typ av radiokommunikation du behöver i bilen.


Endast för användning i Sverige och Norge. I Norge krävs särskilt tillstånd. Tydlig LCD-display. Radion är vatten- och dammtät, samt stötsäker (IP67).

Midland Mär en mångsidig komradio för 27MHz, lätt att montera på flertalet ytor i ditt fordon inklusive DIN-fack. Radion kan drivas med antingen 12V eller 24V och är utrustad med skydd mot antennfel. Med alla tillbehör som ingår i paketet kan du fästa komradion på vindrutan med sugkopp, montera den i. Komradio Transport.


Att snabbt kunna trycka på en knapp och prata med en mötande bil kan vara avgörande för säkerheten och är bland det effektivaste arbetsverktyget. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet. Vad är vitsen med komradio i en vanlig bil och som privat person? Kostar massa pengar att ringa,,sen kan man snacka med flera samtidigt,,det va ett jäkla tjatande på komradio på talet,, va skit kul,,fanns 2stora klubbar här i stan.


Dålig radiomottagning, vad kan jag göra? Polisradio frekvenser runt om i landet! Välkommen till komradio. Det här är en sida för dig som vill göra något kul med komradio , amatörradio, scanners mm. Allt på den här sidan är hobby-baserat och är gjort mest för skojs skull.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Wouxun komradio KG-UV6D dubbelbandare med tbh. Finns i tre versioner med olika frekvensband.


Fri frakt vid köp över 9kr i Sverige.

Begär offert vid köp av större antal. Betala säkert med Swedbank Pay Checkout! En komradio möjliggör en säker tvåvägskommunikation oavsett rådande omständigheter. Jag använder 27MHz komradio i min husvagn och snart även i bilen. Liten jaktradio 1med hög kvalitet.


En väldigt mångsidig komradio , späckad med funktioner. Den intuitiva menyn och komplett knappsats gör dessutom funktionerna lättillgängliga. Köp online Sra komradio delen till bilen med mic , högt. Du behöver inte sluta använda din kommunikationsutrustning i bilen , men du måste använda den trafiksäkert.


Vi är kända för bästa kvalité, support och service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.