måndag 17 februari 2020

Komradio med lång räckvidd

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Ska du ut och resa? Köp komradio för jakt här.


Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank.

Utvecklade grundprestanda Mottagaregenskaperna har utvecklats i den nya serien vilket ger upp till längre räckvidd. Jämfört med Mhz-bandet så är det betydligt mindre störningar, och man behöver inte lika långa antenner. I praktiken gör detta att du med en mobilstation kan få längre räckvidd på Mhz än med Mhz. Detta gäller då främst mobilstationer och basstationer, dvs när du har din komradio kopplad till en antenn på bilen eller en basantenn hemma.


Komplettera med antenn, headset eller öronmussla för att göra kontakten med andra ännu smidigare och med längre räckvidd. Om du undrar vilken komradio du behöver i din taxi eller lastbil, så bjuder vi på några tips. Till att börja med beror det förstås på vilken typ av radiokommunikation du behöver i bilen.

Kör du långa rutter i Sverige och vill ha kontakt med andra chaufförer är det antagligen åkeririksen du behöver i din komradio. Du hittar komradio hos Widforss. Genom att välja en längre antenn kan man öka räckvidden hos en jaktradio.


PMR Exibel FX-2Kommunikationsradio med FM-radio. Perfekt i skidbacken, på skotern, i skogen och. Kompakt och smidig komradio med lättanvända och tydliga funktioner. Nästan alla modeller i serien kan dock användas även i analogt läge.


Antenn och bältesclip ingår. Paketet innehåller radioenheter, laddare, öronmussla, skogsantenn, ett batteri, antenn och bluetooth. Zodiac Team Pro Waterproof 1MHz Rosa Denna jaktradio har otroligt bra lju en viska-funktion för tyst användning, väldigt lång räckvid samt svenska menyer. Lafayette Smart är liten och kompakt och väger bara 2gram. Vill du öka räckvidden bör du skaffa en längre antenn.


Om jag inte missminner mig måste du öka effekten i kvadrat på den önskade ökningen i räckvidd. Vi använder 31MHz med kort skogsantenn på jakten och jag upplever att den räcker ett par kilometer i skogsterräng. MHz är ett band som vi i Tellus naturligtvis kommer att aktivera med glädje.

Här kommer lite information om det nya tillstånds fria privatradio-bandet. En radiotelefon eller kommunikationsradio , komradio , är en radioapparat som är både sändare och mottagare, en så kallad transceiver. Kommunikationsradio används i många sammanhang, till exempel inom flygtrafik, sjöfart och räddningstjänst samt av radioamatörer, jägare, industrin, polisen med flera på därtill reserverade frekvenser. Välkommen till komradio. Det här är en sida för dig som vill göra något kul med komradio , amatörradio, scanners mm.


Allt på den här sidan är hobby-baserat och är gjort mest för skojs skull. Inga kommersiella intressen alltså. För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.


En Walkie Talkie eller som de även ofta kallas komradio (kommunikationsradio) är praktiskt att ha för sin krisberedskap då de inte kräver något extern nät liknande för mobiltelefoner. Däremot är såklart räckvidden begränsad på ett annat sätt men många modeller räcker upp till 9-kilometer vid gynsamma förhållanden. Med ett starkt klart lju lång räckvidd och driftstid samt ett tåligt hölje blir denna modell en given partner för företaget som vill ha snabb och säker kommunikation på arbetsplatsen. KOMRADIO POC KIRISUN KIRISUN TRäckvidd är inte längre ett bekymmer med POC-radio. Zodiac Freetalk Pro är enkel att använda, har belyst display och stryktålig mot både vatten och fall.


Fungerar där du har mobiltäckning från valfri operatör eller där du har trådlöst nätverk. Wouxun komradio KG-UV6D dubbelbandare med tbh. Finns i tre versioner med olika frekvensband. Med start för snart år sedan har vi nu lanserat vår tionde radio i ledet, och för varje produkt vi släpper har vår utvecklingsavdelning satsar på att förbättra egenskaper som jägare efterfrågar.


Bland annat har vår senaste radio fått längst räckvidd i flera tester, längst drifttid och har års garanti. Min antenn till husvagnen har varit ypperligt lätt att upptäcka då jag har en 5m lång antenn på ett meters långt maströr. Dock kommer det inte att se ut så vid färd eller vid montering av antenn på bil men räckvidden kan vara förvånansvärt bra med de lagliga, knappa watten man får gå ut med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.