måndag 24 februari 2020

Konvektorelement med fläkt

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Det naturliga sättet att handla hemelektronik.

Köp din favoritlampa med rabatter på upp till ! Alltid rätt atmosfär med lamporochljus. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Tystgående element med inbyggd fläkt som ger snabb och effektiv uppvärmning. Fläktströmbrytare på sidan.


Fristående fläktelement för extravärme där det behövs. Den inbyggda fläkten sprider värmen snabbare. Tre värmelägen som kan användas med eller utan fläkten påslagen.

Portabel el-radiator med stickkontakt och fläkt. Perfekt när du behöver extra värme! Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet. Konvektorer med fläkt fungerar ungefär som ett vanligt vattenburet element men med den stora skillnaden av att ha en inbyggd fläkt.


Istället för att stråla ut värmen som ett vanligt element gör, fläktar värmen ut i luften och värmer snabbare upp hemmet. Konvektorelement med fläkt SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! På så sätt kan du enkelt styra temperatur efter dina egna önskemål och få en behaglig och skön känsla. Wilfa konvektorelement har den utmärkta extrafunktionen i form av en integrerad fläkt som gör att att värmen sprids effektivt och snabbt i rummet.


Med inbyggd fläkt. Utmärkt för ytor på max 30m². Det finns golvinbyggda konvektorelement där den varma luften kommer från en fläkt. Elementet är försett med termostat samt överhettningsskydd. Det finns också konvektorelement för vattenburna värmesystem, något som blivit populärt under de senaste åren.


Brett utbud av konvektorelement. Hos oss på Elbutik. På så vis slipper hushållet kännas kyligt när hösten och vintern närmar sig. Eftersom elementet är lättanvändbart och flyttbart flyttas produkten enkelt och smidigt när den behöver göra sitt i vilket utrymme i hushållet som helst. Fjärrkontroll används för styrning av alla funktioner.


LCD-display som visar temperatur och inställningar.

Utrustad med överhettningsskydd och bärhandtag. Inbyggd fläkt för effektiv värmespridning. Sladd med stickpropp. Temperaturvreded låter dig välja en specifik önskad temperatur.


Steglös reglering av värmen. Utrustat med överhettningsskydd och bärhandtag. Ansluts till jordat vägguttag 2VAC. Det finns både oljefyllda element och olika typer av konvektorelement som har inbyggd värmefläkt.


Fördelen med en värmefläkt är att den snabbt sprider värmen i rummet. Bara några minuter efter att du startat ett elelement med fläkt kan du njuta av värmen. Köp element hos Elgiganten.


Stort utbud av värmepaneler för montering på vägg. Välj mellan olika funktioner och design för att hitta ett element som passar just dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.