fredag 14 februari 2020

Mobitronic batteriladdare

Fri frakt och leverans nästa dag. Vid beställninng innan kl 17. Se vårt urval av Växelriktare. Delbetala i upp till månader. Stort utbud av laddare.


Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr.

Batteriladdare Mobitronic 15A 24V från Hjertmans. Sleep mode för helt tyst nattdrift. Med en separat utgång på 1A för t. Monteras skyddat mot regn och stänk. Med separat utgång på 1A för t. Lägg till i favoritlistan.


Liten och prisvärd - den ideala 8A kompaktladdaren. Ingångsspänningsområde 180V-250V AC.

Utgångsspänning 11V DC. Beskrivning Beskrivning. Denna väl beprövade batteriladdaren har funnits i vårt produktsortiment i många år.


Den är designad för laddning av fritidsbatterier på upp till 1Ah, men håller även batteriet i movern för din husvagn i gott skick. Pålitlig växelteknik garanterar hög energieffektivitet. Välkommen till Jula! Köp online och få snabb leverans! Köp Luftkompressorer från Conrad.


Leverans till din dörr på 48timmar! Köp Backkameror online på Conrad. Alltid Nöjda Kunder. Håller batteriet i husvagnsmovern i gott skick och fungerar även som nätdel vid behov. Med batteriladdaren PerfectCharge IU 8uppnås två användbara funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.


Beställningsvara Skickas normalt inom arbetsdagar. BATTERILADDARE LEAB CHAMP. Priser och betalning. Varje vara anges med pris inklusive moms.

Innan betalning kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Våra MOBITRONIC batteriladdare har bytt namn till WAECO PerfectCharge. De uppskattas framför allt för sin snabba och skonsamma laddning. Jag köpte själv nämda laddare hos hjärtman i höstas. Deras 20A-modell ligger ungefär i prisnivå med Mobitronic 25A.


Min batteriladdare har tidsbegränsning på den inte överladar, men den har. Hej, Min mobitronic 16A laddare som är fastmonterad i båten verkar helt plötsligt inte ladda. Den går över direkt till att lysa grönt , batterierna är på c:a 1volt så det kan inte bero på att dom är fulla. Säkringen på mobitronicen är inte trasig.


Någon som har tips vad det kan vara som är. De är utvecklade ur mer än års erfarenhet med de allra bästa egenskaperna i den nya generationens batteriladdare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.