måndag 24 februari 2020

Modernum kupevärmare

Supersmidig installation av högkvalitativa och säkra kupévärmare till riktigt brapriser. Upp till lägre pris på Kupevärmare. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Modernum kupevärmare

Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Välj storlek och styrka efter dina och din bils behov och tidsinställ både kupé- och motorvärmare för en smidigare och miljövänligare avfärd.


Modernum har produkterna som värmer i vinter - trevlig resa! En av marknadens minsta omkopplingsbara kupévärmare. Innehåller PTC-element som reglerar effekten efter omgivningstemperaturen. Levereras med fäste för fast och snygg montering. MK Mini är försedd med ett PTC-element som är självreglerande.


Elementets effekt regleras av värmarens omgivningstemperatur. Vid en omgivningstemperatur av -25°C är värmarens effekt ca 900W. Det borgar för god kvalité och kontroll av tillverkningen. Cyklonserien består av kupévärmare i modern och stilig design.


Värmaren är testad av Intertek-Semko och godkänd för såväl fast montering som placering på kupévärmarhylla. Vi erbjuder kupévärmare och motorvärmarkablar i olika storlek, design och styrka så att du kan hålla värmen även i de kallaste klimatet. Kupévärmaren levereras med fästen för fast och snygg montering. Ett flertal tillbehör gör användningen ännu smidigare, och med Modernums startklocka är både bilmotor och kupé uppvärmd innan du beger dig ut i kylan. Det säljs via bland annat Biltema och OKQ8.


Modernum kupevärmare

Med en kupévärmare slipper du både skrapa rutor och får komfort i kupén. Vi har modeller för alla storlekar på bilar och praktiska och nödvändiga tillbehör som kablar för både Calix och Defa motorvärmarsystem samt hållare att ställa värmaren på. Med avancerad teknik som stänger av kupévärmaren när bilen är väl uppvärmd och behaglig! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Skulle du ha råkat placera värmaren fel finns det en automatisk temperatursäkring som löses ut för att minska risken för överhettning. Två effektlägen, beroende på hur varm du vill att din bil ska vara.


Lämplig för den lilla bilen. Modern tystgående svensk tillverkad kupevärmare i fräsh design. Logga in för att se prisuppgifter. Prisbelönt i Vi bilägare för sin goda prestanda. Här hittar du ett brett utbud av kupévärmare till många bilmodeller till riktigt bra priser.


Köp ny kupévärmare online idag hos mekster. Våra laddare kan ladda allt från små mopeder till stora traktorer, och tack vare en stor mängd tillbehör kan samtliga anpassas till dina specifika önskemål. Nu , även lägre pris! Effekten justeras automatiskt beroende på omgivningstemperaturen.


Modernum kupevärmare

MK Mini monteras enkelt fast i bilen med det fäste som följer med i förpackningen. Smidig och kompakt svensktillverkad kupévärmare som justerar effekten efter värmebehovet. De fyra modellerna Eligent, Rusta, Jula och Malmbergs är lika i prestanda och utformning. De har samtliga även kalluftsläge som egentligen inte har praktisk betydelse i bilen, men kan användas hemma som alternativ fläkt. En kupévärmare är vardagslyx som dessutom höjer trafiksäkerheten.


Men det finns en del att tänka på, både när man ska välja modell och placera den i bilen. Fredrik Nöteberg har arbetat med kupévärmare i över år. Många kupévärmare har dessutom en smältsäkring som kan gå om överbelastningsskyddet fallerat. W - passar för små. Motorvärmarkabel DEFA MiniPlug Anslutningskabel som passar DEFA motorvärmars.


Modernum kupevärmare

Fjärrströmbrytare för utomhusbruk Cotech Smart Home Utomhusmottagare med fjärrkontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.