tisdag 4 februari 2020

Skiljerelä 12v 100a

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Skiljereläsats 12V, 100A 12V, 100A (200A peak). Säkerställ att det alltid finns ström kvar i startbatteriet genom att separera det från övriga förbrukningsbatterier på din båt.

Reläet sluter så att alla batterier laddas när motorn är igång och bryter då motorn är avstängd. HD relä 12V 100A som kan användas som skiljerelä för att separera batterigrupper. Mskruvanslutningar. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. För laddning av två batterier.


Garanterar att startbatteriet inte förbrukas över båtens elsystem. Kombinerar automatiskt två batterier vid 13. V och separerar vid 12.

En LED-lampa indikerar när batterierna är. Enklaste och billigaste lösningen på detta är att använda ett skiljerelä av bra kvalitet med ordentliga kablar. Ett skiljerelä förbrukar ingen ström när motorn är avstängd.


Skyllermarks skiljerelä orsakar inget spänningsfall. Lämplig i båt och husbil. SKILJERELÄSATS 12V , 100A 12V , 100A (200A peak).


Får inte monteras i motorutrymme eller där lättantändlig gas kan förekomma. TEKNISKA DATA Kontinuerlig belastning:. A Inkopplingsspänning:. V Urkopplingsspänning. Visar alla resultat.


Batteriseparator från Samlex är det smarta allternativet till både skiljerlä och skiljedioder genom att kombinera reläteknik och mikroprocessor. Om du vill att din motor ska kunna ladda din batteribank är detta reläet för dig! Om du kopplar ihop startbatteriet med din batteribank och sätter detta relä emellan så separerar den startbatteri och servicebatteri och prioriterar laddning på startbatteri.


Då startbatteriet är full-laddat slår reläet automatiskt över till att ladda servicebatteriet. Den fungerar även omvänt om du. Pris per st 8SEK.

A EDR skiljerelä med möjlighet att ladda två batterier (t.ex. start- och förbrukningsbatteri) med en laddare - utan risk att urladda startbatteriet. Jag blir inte klok på det här med skiljerelä och hur det ska kopplas. Eller hur det ska kopplas börjar väl klarna. Men hur fungerar det?


Nu har BILTEMA börjat sälja skiljerelä. Spänningstyrt skiljerelä för dubbla batterisystem. Har den tillgång till landström så skickar den elen vidare samtidigt som den laddar dina batterier. När landströmmen försvinner eller elnätet släcks så kopplar den. Jag ska sätta in ett extra batteri i min båt för att ha som förbrukningsbatteri.


Har idag ett fungerande batteri med laddning från motorn. Funderar på biltemas skiljerelä för 149:- det verkar enkelt att installera. Bosch skiljerelä 12V 75A med fäste, med skruv och flatstiftsanslutning. Max belastning vid 12V : 75A.


Isolerande relä för automatisk frånkoppling av två batterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.