torsdag 6 februari 2020

Växelriktare 12v230v

Vi erbjuder frekvensomriktare för den svenska marknaden, från både Danfoss VLT och VACON. Vi levererar tillförlitliga produkter som passar just dina tillämpningskrav. Kontakta någon av oss på Busck? Tveka inte att höra av dig.


Stort återförsäljarnät.

Hitta återförsäljare av elmotorer. Koll på det senaste inom branschen? Ständigt nya saker hos Busck. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik. Allt du behöver när du behöver det.


Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi har ett stort sortiment och svarar gärna på frågor.

Har du ett eller flera batterier som ger Volt och vill driva något med hjälp av dem har du kommit helt rätt. Omvandlare med modifierad sinusvågsspänning. Victron Multiplus växelriktare med batteriladdare och extra ingång för 230V (elnät, eller elverk), 1 2 eller 48V DC till 230V AC. Växelriktare 12V till 230V för bil.


Låg egenförbrukning, rensinus, inställbar för 2V eller 2V, inställbar för Hz eller Hz, lätt vikt, (endast 9gram), och oslagbar pris. Med hjälp av en växelriktare kan du använda vanlig 230V utrustning medan du är på semester. Omformare 12V - 230V ren sinusvåg LegoElektroni. Två standard och ett USB uttag.


Större växelriktare som omvandlar V likspänning till 2V växelspänning, kopplas in med hjälp av batteriklämmor (ingår) och ger maximalt kW effekt. Kompakt växelriktare som ansluts till V cigarettuttag och placeras i mugghållare. Konverterar V till 2V för anslutning av enhet som klarar modifierad sinuskurva. Verktyg till bra priser. Den klarar de vanliga utrustningar i hemmet.


Beställ idag, leverans imorgon! Denna spänningsomvandlare, även känd som växelriktare eller inverter, omvandlar V likspänning till 2V växelspänning. Mycket användbar omformare med ren sinus.

Det är alltid nödvändigt om bara en likströmskälla finns att tillgå för strömförsörjning, men Växelspänningskonsumenter kan användas. Sinusomvandlare 3W, 12V-230V AC Art. Tillbaka till toppen. Ger verklig sinusvåg och kan användas till all typ av elektroniska produkter, även finelektronik.


Inverter ( växelriktare ). Det är enkelt att dimensionera invertern, eftersom dess effekt minst bör motsvara effekten hos de elapparater du använder. Med spänningsomvandlare kan man enkelt köra både dator och laddare för telefon, kamera etc. Ofta följer det med kabel för att köra laddarna på volt direkt.


Delbetala i upp till månader. W inverter från 12V till 2V mycket hög kvalitet. Fläktkyld proffsmodell, används av många verkstadsbussar över hela världen.


Uppsäkrad med tio 30A säkringar och flera elektroniska skydd. Uttag för fjärrkontroll, kan köpas till. Med denna kan 2V-utrustning användas överallt!


Säkrad med fem 30A säkringar och skyddskretsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.