fredag 10 april 2020

Motor med vertikal axel

Vi har oslagbara priser! Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Bildelar av Toppkvalitet. Sveriges största utbud av bildelar. Upp till rabatt på bildelar!

Snabb leverans och bra priser. Köp era nya på nätet! Bästa pris på marknaden! Kraftfull 2-cylindrig diesel motor med vertikal axel. Ger totalt hk, med förvärmare och elektrisk start.


Kan användas till trädgårdstraktor, gräsklipparmotor eller som en projektbranschmotor. Har inbyggd oljekylare och levereras utan avgasrör och ljuddämpare. Typ: V-twin, 4-takt, luftkyld.

En vertikal motor är en motor med en vertikal axel - dvs. Denna typ av motorer kan användas på flera typer av maskiner, inklusive trädgårdstraktorer, gräsklippare, snöskotrar, gokart, minigrävare och fodermaskiner. Dieselmotor med horisontell axel. På RC Holm hittar du ett stort urval av dieselmotorer med horisontell och vertikal axel. Alla motorer som produceras efter detta datum måste vara STAGE godkända, annars får de INTE användas inom EU.


Motor för gräsklippare. Axelmått: 2x 7mm Vertikal axel. Utan bensintank, men med bränslepump. Hålindelningen på monteringshålen syns på bild 2. Den horisontella motorn finns både som bensin- och dieselmotor. Bensindriven fyrtakts OHV- motor med horisontell axel.


Winsun är en motortillverkare med produkter av absolut högsta kvalité och tillverkar framför allt motorer till åkgräsklippare, trädgårdstraktorer och redskapsbärare. Med både vertikala och horisontella axlar, en som två cylindriga, har vi ett brett spann och motorer som passar de flesta olika sorters maskiner. Helt ny 10hk tecumseh vertikal motor.


Komplett med tank, startmotor och avgas. Till exempel så passar vår vertikala axelmotor för de allra flesta markvibratorer, dumprar, vattenpumpar, högtryckstvättar, dumpare, gocarts, gräsklippare och mycket mer. Om du undrar om en specifik modell kan användas för din maskin står vi naturligtvis redo för att ge råd och hjälp.

Loncin encylindriga motorer med vertikal axel Ett optimerad balanssystem, vibrationsreducering och stabilare drift. Handla med oss och betala enkelt med Klarna. Våran rider motor gav upp. Orientera motorn så att kabelkontakterna är vända i samma riktning som den gamla servomotorn.


Vi kan hjälpa dig med finansiering. Produkten har lagts till i varukorgen. Passar som utbytesmotor på vissa snöslungor. Luftfilter ska då demonteras. Det finns inga produkter.


Den vertikala växelmotorn VGM är ett högeffektivt drivpaket för lågvarviga vertikala pumptillämpningar med krav på hög effekt. Denna produkt är byggd på en standardiserad motorplattform med lågt polantal och som använder sig av högeffektiv planetväxelteknik utvecklad av Dodge. E-handel för proffs av proffs! Beställ redskap och utrustning online eller via telefon. Vi garanterar snabba och anpassade lösningar efter dina behov.


OHV, encylindrig - cylindervolym 2cm³ - kompressionsförhållande 8. Hp , Loncin motor 6. Hp, Loncin G200F, 196CC, 6. Hp, Horisontell axel på 1mm. Hos oss hittar du motorer för gräsklippare, padda, snöslunga och många fler maskiner. Vi säljer motorer från Lifan, Honda, BS mfl. I fordon vill man ha små och lätta motorer med låg tyngdpunkt.


Kolvmotorer kan ha cylindrarna i ra i V-form eller som en stjärna till exempel Vissa flygplan har inverterade radmotorer med vevaxel upptill vilket ger markfrigång för propellern. Fartyg kan ha höga tvåtakts lågvarviga katedraldieslar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.