måndag 6 april 2020

Motor till snöslunga

Hos oss på Granngården. Lantbruk och Skogsbruk! Brett sortiment för uppvärmning. Kompakt tvåstegsslunga. Beställ Fraktfritt nu!

Gäller fram till 31:a mars! Prisvärd tvåstegsslunga. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen. Delbetala i upp till månader.


Motor snöslunga SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Motorer till gräsklippare, padda och snöslungor.

Vi säljer motorer från Lifan, Honda, BS mfl. Lägg till i önskelistan Jämför. Intek motor 5HK, elstart 113_15C134. Reservdelar till snöslunga. Delarna passar till många på marknaden förekommande snöslungor.


Laddas ner i excel format. Du kan sedan söka fram delen på antingen namnet eller reservdelsnummret. Hej Har köpt en Lifanmotor för att ersätta en kraschad BS motor på en Stga snöslunga. Allting verkar vara vara frid och fröjd med mått och axeldiameter men känner mig konfunderad över att oljan som rekommenderas är 15w40. Köp billiga reservdelar till din snöslunga här hos Superbilligt.


Allt du behöver till din snöslunga finner du här. Våra produkter håller hög kvalitet till ett lågt pris och vi har ett brett utbud av chassidelar såsom snöskruvar, drivhjul, fläkt, handtag, utkastningsrör, lysen och lysknappar. Snöslunga för hemma och för arbete. Köp snöslunga online med hemleverans direkt på granngården.


Ariens, Husqvarna, Toro snöslungor.

Höjd vevaxel 135mm (höjd från underkanten motor till mitten av vevaxel) levereras utan olja. Behöver du en annan LCT motor ? Lämplig för jordfräs, vertikalskärare mm. Tillbaka till startsidan Horisontalaxelmotorer Bensinmotorer till jordfräsar, paddor, snöslungor och liknande. Man måste ha i åtanke att en snöslunga vibrerar, skakar och far runt ganska mycket när den väl körs och detta gör att det finns många olika delar på både motorn och chassit som kan vibrera loss eller som helt enkelt tar skada och går sönder. En snöslunga behöver därför vård för att kunna hålla så länge som möjligt.


Kraftpaketet Snow Line 7från tyska AL-KO är en både högpresterande och prisvärd snöslunga. Med sin kraftiga motor har Snow Line 7inga problem att kasta mycket snö och göra det långt. Tillsammans med de kraftiga hjulen ser motorn även till att snöslungan inte kör fast eller slirar. Den kraftfulla motorn på ,kW ger hög verkningsgrad och låg bränsleförbrukning.


Slungan kan skicka iväg snön upp till meter, och utkastet är roterbart i 1grader. Hjuldriften gör att slungan alltid tar sig fram i den riktning som du önskar. Smide: Här finns kinesiska ersättningsmotorer med mycket bra kvalitet till rimliga priser.


Hitta rätt snöslunga här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.