tisdag 7 april 2020

Nylontråd 1 mm

Blixtsnabb leverans. Superpris på Nylontråd. Fri frakt över 2kr. Gratis frakt över 2kr.


Glansig och robust tråd i många fina färger med extra starka fibrer så att den klarar av tyngre pärlor. Fungerar med de flesta sorters pärlor.

Fina till smycken och makramé. Tips för att trä pärlor på nylontråd : Klipp först trådänden snett. Bränn försiktigt ena änden av tråden och rulla mellan två fingrar till en spets.


Nylontråd Shamballa mm, Svart (m) köper du billigt hos oss. Allt du behöver för smyckestillverkning. Föregående Nästa Nylontrå mm, Svart. Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du.


Det finns flera olika trådar att välja på när du ska göra smycken, och det är inte alltid lätt att veta vilken tråd som är bäst.

En av anledningarna till att använda just nylontråd är att det är en stark tråd som inte går sönder i första taget. Om man gör smycken av små pärlor blir resultatet tyvärr stelt. Svårt att få pärlorna i linje vid ex vis peyote. Tråden är vågig efter rullen och snärja sig lätt. Funkar bättre till exvis figurer till nyckelringar odyl.


Hjälpte den här recensionen dig? Pärltråd vit mm m. Ca m rund tråd som passar pärlor med små hål. Tråden passar bra vid tillverkning av halsband och wraparmband. Här hittar du hobby- och konstnärsmaterial för dig som gillar att pyssla och måla. Läcker svart nylontråd.


Säljs per meter, det slumpas vilka färger som kommer me då tråden skiftar i färg. En nylontråd med lite lyster som är snygg att använda till effekt i samband med ex. Använd till kumihimo eller som dekoration tillsammans med paracord. Trä på pärlor och gör armband.


Tråd till makramé, kumihimo eller liknande. Stort urval av nylontråd. Trå Wire, gummislang mm Nylontråd.

Den passar bra till bl a makramé. Köp online NYLONTRÅD MM -M FÄRGM. Please Note that a search may generate a lot of hits listed below.


A first list may shows hits in locations, a second list may show hits in individual records of elephants. Elastisk nylontråd på rulle. Svart nylontråd på en rulle med ca m. Smyckes tråd vit kr. Trådens diameter är mm. Perfekt som makramétråd!


Material: flätad rostfritt stål. Pris: 2kr - rabatt. Tyvärr har vi ingen i exakt den dimensionen. Vi har denna nylontråd som är som en grov sytrå skulle tro att den är ca mm.


Sedan har vi denna polyestertrå men den blir nog för grov till dig. Passar bra till att knyta macramé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.