fredag 3 april 2020

Vadd till kuddar

Stort utbud av textilier. Alltid till låga priser. Handla fina kuddar till låga priser hos Cellbes. Vi har allt för hemmet!


Stoppning kan användas till dekoration och fyllnad till stick- och virkprojekt. Vi säljer först och främst formfast och värmeisolerande vadd som kan användas som fyllning till bland annat dockor, kuddar , nallar och många andra former av handarbetsprojekt.

Perfekt till stoppning av kuddar , dynor, dockor med mera. Vadden finns i flera olika gramvikter. Polyestervadd som metervara till möbeltapetsering, dynor, kuddar eller babynest mm. Vadd på metervara av hög kvalité. Heminredning från välkända varumärken.


Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns. Vackra färger och tidlösa mönster med utsökt design från Svenskt Tenn. Löst polyestervadd för stoppning av hobbyprojekt såsom mjukdjur, kuddar eller dynor.


Om du ska klä en dyna eller stoppa möbler, använd gärna vadd på metervara.

Blekt vitt vadd till pyssel-figurer, t. Stoppningsmaterial, vadd , bomull, ull och polyesterfiber för stoppning av kuddar , dynor, tillverkning av möbler mm. Utöver detta har vi ett större sortiment av nonwovenmaterial, dämpmaterial, ljudabsorbenter, filtermedia mm. Vi tillhandahåller även konvertering och tillskärning av ovan nämna material. Filt och vadd för stolar och soffor.


Naturliga och syntetiska material utgör ett brett utbud av stoppning, kuddar och isolatorer som är tillgängliga för tapetserare. Det är viktigt att använda rätt stoppning för rätt jobb, för att säkerställa kvaliteten. Köp vadd och fyllning från Järbo och Hoooked! Skriv in din e-postadress så skickar vi ditt lösenord till dig. Hej, Jag skulle behöva vadd till att klä om en fåtölj.


Hur lång leveranstid har ni om jag beställer st idag? Med vänlig hälsning, Lotta. Beställer du innan idag så skickar vi idag.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. Utsökta kuddar med tidlös elegans och vackra färger från Svenskt Tenns webbutik. Passa på att piffa upp därhemma.


Allergivänlig och luktfri fyllnadsvadd som kan användas som stoppning i en mängd olika saker t. Här hittar man alla olika typer av stoppningsmaterial som vi säljer. Den här produkten har en känsla av en syntetisk vadd och säljs i form av ark.

Ju tyngre vikt desto tjockare vadd. De ljusare alternativ kan användas som en hud vadd mellan foder och den övre tyget, eller över skum, innan du applicerar topp tyget stolar eller soffor. Denna utfyllnad används också ofta som en sjal över skumkuddar.


En slätslipover kan appliceras för att hålla den på. Till denna grupp tillhör en mängd material med olika användningsområden. Skumplasternas sammansättning och struktur kan skilja, men samtliga är lätta, flexibla och har lång livslängd.


Inom tillverkningsindustrin används de bland annat till tätning, ljud- och värmeisolering, vid filtrering av luft och vätskor med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.