onsdag 1 juli 2020

Pooltermometer trådlös

Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online!

Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. För en aktiv fritid – året om.


Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid. Trådlös termometer som mäter temperaturen i vatten samt inomhus. Med vår trådlösa pooltermometer 433MHz kan du enkelt läsa av temperaturen i poolen eller spabadet, utan att behöva anstränga dig det minsta.

Genom att använda en TellStick som har mottagning för 433MHz kan du via Telldus Live ansluta pooltermometern och läsa av temperaturen direkt via din mobil. Med en trådlös pooltermometer kan du inifrån huset se på mottagaren hur varmt det är i vattnet. Perfekt för poolen och insjöbryggan! EU-dataskyddslagen, GDPR i kraft. Denna lag ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).


Givetvis följer vi denna lag och dina personuppgifter skyddas! Trådlös pooltermometer SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Digital badtermometer Se temperaturen från bryggkanten kr.


Pool och Badtermometer. Här hittar du olika sorters vattentermometrar som hjälper dig att se om det är värt att doppa tårna. Flera olika modeller från klassiker med orange flytkula eller digitala som visar temperaturen utan att du behöhöver lyfta på termometern. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar.


Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare. Välj om du vill ha en givare som är ansluten via en sladd som du exempelvis hänger ut genom fönstret eller om det ska vara en trådlös givare som enkelt skruvas fast på väggen. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Ska du ut och resa?

Räckvidd: upp till m. Upplösning: °C. Noggrannhet: ± °C. Wi-Fi termometer med fjärrstyrning kanal 230V 10A. Bygg en automatisk termostat till poolen som du enkelt justerar via mobilen.


Styrning och avläsning sker enkelt från app i mobilen, funktion finns för schema, periodiska upprepningar. Drivs med 2x AA- samt 2x AAA-batterier medföljer ej. Mätområde 0C till 60C pooltermometer 0C till C inomhus.


Från enkla analoga termometrar till avancerade väderstationer med uppgifter om temperatur, nederbörd och mycket mer. Om du till exempel väljer Netatmo, kan du kombinera väderstationen med tillbehör som regnmätare och vindmätare i samma serie och sedan ansluta dina enheter till mobilen för att hålla koll även när du inte är hemma. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken.


Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.