torsdag 16 juli 2020

Proffsbutiken

I vårt breda sortiment av proffsverktyg hittar du verktyg för den etablerade hemmafixaren. Milwaukee, Festool m. E-handel för proffs av proffs! Handla tryggt online eller via telefon. Här handlar alla medvetna kakel- och byggföretag produkter för sin dagliga verksamhet.


Varje morgon dukar vi upp frukostbuffén ute i proffsbutiken.

När dörrarna slås upp klockan 06:3 står vi redo med både bullar, produkter, professionell rådgivning och ett hjärtligt mottagande. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! I proffsbutiken på Hemmaplan finner ni det som behövs för att kunna serva era kunder från början till slut. Vi jobbar dagligen med att uppdatera våra proffskunder med vad som gäller för säkra våtutrymmen. I detta arbete ingår kontinuerligt steg-utbildning på våra tätskiktssystem.


Fullt sortiment i lager och kunskapen kring produkterna. Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning! Vi löser rätt grejor.


Om du köper in och använder industriförnödenheter vet du att det inte bara handlar om produkterna.

Det är också viktigt att de som säljer dem kan det de säljer utan och innan. Faktureringsadress. Mån-tor 6-1 fre 6-Spånga: Mån-tor 6. Sortimentet är helt anpassat för dig som arbetat med plattsättning, i egen regi eller i en firma. Förutom byggkeramiken som är tyngdpunkten i vår verksamhet finner du alla verktyg, produkter och tillbehör du behöver. Vi har öppet vardagar kl 06.


Välkommen till våra yrkesbutiker. Snabba beslut och flexibilitet är något vi vet behövs för att arbetet ska rulla på. Hos oss får du det och en butik fylld med produkter från branschens främsta leverantörer. Här kan du se några av alla de varumärken som ryms i vår leverantörsportfölj.


God service och att ge varje kund ett personligt bemötande är viktigt för oss. Vi erbjuder ett brett, fulladdat sortiment till plattsättare, målare, konsumenter, arkitekter och byggföretag. Vi är experter på badrum och erbjuder såväl produkter som tjänster inom badrumslösningar för privatpersoner och företag. Vi tillhandahåller möbler, kakel och inredning för hela badrummet så som badrumsmöbler, duschar, badkar, tvättställ, blandare, handsukstorkar, duschväggar, bastu, badrumsinredning och badrumstillbehör samt VVS-produkter i form av rördelar, avlopp och.


Kontakta oss gärna gällande dina frågor om kakel och klinker, badrumsinredning och plattsättning. Hitta allt för bygget hos K-Bygg Fresks. För dig som bygger nytt eller renoverar kan K-Bygg hjälpa till med fönsterbyte, nya dörrar, nytt tak, förvaring, kompletta förvaringslösningar, golv, kök- och badrumsinredning.


Vi arbetar med ett fåtal tillverkare som vi vet producerar högkvalitativa produkter.

Färg levereras av Jotun och Beckers, kakel och klinker levereras av ett flertal olika leverantörer från ex. Italien och Spanien. Störst på verktyg och maskiner. Allt för proffs och hemanvändare. Vi finns på platser nära dig.


Möt oss på någon av våra anläggningar eller digitalt för dig som inte vill eller har möjlighet att komma till oss. Måndag - Torsdag: 06. Gradskiva 120x1mm 0-180° digital Diesella. Köp takstolar av oss - vår erfarenhet får du på köpet. Vi tillverkar takstolar till småhus, flerbostadshus, lantbruk och hallar.


Många års erfarenhet av konstruktion och produktion av takstolar gör oss till en partner med bred kompetens av helhetslösningar inom takkonstruktion. Söndagar, helgdagar och aftnar har vi stängt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.