måndag 13 juli 2020

Protega brandskydd

Protega brandskydd

Hundratals av kända varumärken. Produkter för byggprojekt överallt. Stort utbud av kända varumärken. Protega brandskydd sfärg och brandtätning.


Med lokal och internationell förankring och produkter i världsklass, skyddar vi de största av värden – både mänskliga och ekonomiska. Bedömd av Byggvarubedömningen, Sundahus, registrerad i Basta och i databas för byggprodukter som kan användas i svanenmärkta byggnader. Läs mer om utbudet av de produkter inom passivt brandskydd. Vi är Nordens ledande tillverkare inom området.


Brandskydd ,SBA,Brandsläckare. Våra produkter ingår i typprovade och certifierade system som svarar mot kraven på flamsäkra ytskikt, brandisolering av bärande konstruktioner samt brandtätning och brandfogning. The porous layer of foam effectively extinguishes the flow of heat to treated structure. Automatiska släcksystem används i miljöer där du vill släcka en brand snabbt och effektivt utan att påverka känslig utrustning.


Använd en röktät och värmebeständig brandgardin för att öppna upp din lokal. Protegi är distributör av Fire Screen brandgardiner. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för passivt brandskydd. Hållbarhet, långsiktighet och lokal förankring är våra framgångsfaktorer.


Näringslivspriset delas antingen ut till följd av speciella insatser och framgångar under året eller som belöning för många år av framgångsrikt företagande. Tätningsremsan expanderar då den utsätts för höga temperaturer vid brand och tätar på ett effektivt sätt eventuella öppningar som kan uppstå efter det smältande plaströr i genomföringen. Rekommenderad av Byggvarubedömningen. Our market-leading fire stopping range is one of the most comprehensive in the industry today.


Protega brandskydd

Den har en enastående isoleringsförmåga vid förhöjda temperaturer. Genom att förhindra brandspridning eller förebygga uppkomsten av bran bidrar våra brandskyddssystem till bevarandet av stora värden. Våra system för passivt brandskydd erbjuder lösningar som är tekniskt avancerade och enkla att applicera.


Tillverkar och marknadsför produkter för brandskydd av betong-, stål- och träkonstruktioner, brandtätning samt brandfogning. Enkel att applicera, liten färgmängd och högsta miljöbedömning. Proverna analyseras kemiskt med avseende på aktiva substanser för brandskydd och förutsätter att producenten anger mängd aktiv substans för att uppnå angiven brandklass. Lämpligt kontrollsystem för brandskydd som appliceras genom ytbehandling på byggplats är till exempel enligt ETAG 02 som kan användas för högre ytskiktsklass kompletterat med utförandekontroll. Det finns många olika metoder att utföra brandskydd på.


Minst lika viktigt som valet av rätt brandskyddsmeto är det att få jobbet utfört av proffs – utbildade, kunniga yrkesmän, som är specialister på brandskydd och gör ett riktigt montage. Du finner också system för att behandla bärande trä och stål mm. Företaget säljer produkter inom passivt brandskydd. Chemical Resistance Flügger Floor Paint Epoxy - Chemical Resistance Hämta PDF. Protecta EX brandskyddsmassa från Polyseam AB.


Vid brand i oskyddad utrustning kan impregneringen stoppa den snabba brandspridningen och möjliggöra släckning eller utrymning. Med Exfire kan praktiskt taget alla textilier och porösa material flamskyddas. Impregneringen är åldersbeständig så länge man inte tvättar eller nöter bort den.


Vi kan hjälpa er med SBA, anpassningar, service och åtgärder. Vi utför brandtätning, brandskyddsmålning, brandisolering och fogning. Vår affärsidé är att ha totalansvaret för det passiva brandskyddet.


Teknisk isolering Passivt brandskydd Akustik Byggplåt. I Sverige används provningsmetod SP-Fire 1för godkännande av fasadsystem i flervåningshus som ett godkänt alternativ till obrännbar A2-klass enligt Boverkets BBR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.