torsdag 23 juli 2020

Protracker jaktradio

Protracker jaktradio

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Ska du ut och resa? Du hittar jaktradio hos Widforss. MHz, max kanaler.


Tabeller för jaktkanaler och frekvenser. Butiker och priser. Swedish Radio Supply. Re: Tips om jaktradio ! Viskläget men annars inget annat.


Denna radio är till för dig som kräver lite mer än det vanliga. Drifttidstest: Alla apparaterna var fulladdade när vi började testet och alla batterierna hade laddats och tömts fem gånger innan för att vakna från eventuell tillverkningsvila. Jag har köpt mig en radio på biltema ” Protracker ” hur ställer man in pilot toner på den? Detta beror på att vissa frekvenser tilldelats i efterhan och man har valt att inte döpa om tidigare kanaler för att undvika förvirring.


Jaktkanaler 1Mhz. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Afgiv din ordre nu og afhent dine varer i dit Biltema varehus. Igjennom flere år med jakt har jeg fått muligheten til å gjennomføre en rekke tester på ulike jaktradioer. Kanalindelningen för jaktradio 1Mhz ser vid första anblick inte helt intuitiv ut.


Protracker jaktradio

Naturligtvis så kan du själv programmera radion efter ditt eget behov. Radion är rätt avancerad med olika menyer men då vi har förprogrammerat den med det. Den kan ha direktkontakt med andra walkie talkies eller komradioenheter via olika frekvensband. Zodiac komradio hos Widforss.


Batteri til jaktradio. PROGRAMVARE PROTRACKER. Programvare ProTracker Legg til i innkjøpslisten. Nu har jag packat upp, laddat och funktionstestat dem. Komradio ProTracker - Biltema.


Först lite bilder: Kartongen Kartongen öppnad Medföljande delar. Liten och lättanvänd komradio med de rätta funktionerna. En liten smidig jaktradio (155Mhz) som är både vattentät och tålig (IP65).


Current program version is 7. Denna jaktradio är endast avsedd att användas i Sverige. Mitt namn är Ivan och jag är återförsäljare åt NordicChannels. Jag säljer IPTV abonnemang till mina landsmän från Balkan som bor i Norden (det spelar ingen roll var dem bor eftersom kanaler funkar i alla länder). Antennen är av hög kvalitet samt böjlig och tålig.


Ger mycket bra räckvidd för jaktradio etc. Kompakt og fleksibel kommunikationsradio med letbetjente og tydelige funktioner. Jeg har en slik Biltema jaktradio og den har ingen av sikringskanalene lagret. Sikringskanal går på 13375.


Eller fungerer det ikke slik?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.