onsdag 1 juli 2020

Rackskåp

Hos oss hittar du ditt nya rackskåp , golvstående eller väggmonterat. Våra låsbara skåp i vitt eller svart tar hand om dina servrar med god ventilation och möjlighet till fläktpaket. Välj storlek och design efter dina behov och säkra dina hårddiskar och servrar.


Stort utbud av 19-rackskåp från marknadens största tillverkare. Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik! All ljudutrustning som är rackmonterbar och tum kan installeras, de flesta av skåpen är dessutom låsbara.

Oavsett om du vill ha rackskåp vägg eller ett öppet rackskåp så kan vi hjälpa dig. F-rack Silenced P8- B600xD800mm. P8rackskåp ljuddämpat i bredd 6x djup 800mm i fyra olika höjder som lämpar sig för kontorsmiljö mm för att dämpa ljudet av bullrig utrustning.


Gedigna tysktillverkade tums rackskåp för installation av ljudanläggningar. Två justerbara skenor i framkant och låsbar dörr i härdat glas. Kabelgenomföringar på tre sidor.


Maxbelastning: kg. Levereras omonterad.

Marknadens största utbud av serverrack till bra priser och snabb leverans. Osäker på vilket serverrack som passar er bäst? Kontakta oss så hjälper vi till.


Här hittar du lösningar och produkter inom allt från servers, mjukvara, rackskåp , serverminne, UPS, och KVM-switchar. Stort sortiment av dörrar och övrig kringutrustning. Certifierade EN för användning med TOA system för talat utrymningslarm. Två skenor i framkant och låsbar dörr i härdat glas. Flera ser behov av stora förändringar för att modernisera datacenter.


Bytdator säljer högklassiga och billiga begagnade bärbara och stationära datorer till ett fördelaktigt pris. Alla produkter med månaders garanti. Mycket bra ljud för pengarna.


Du kan avbryta prenumerationen när som helst. För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet. Stöd och skydda din IT-utrustning med Dell Netshelter SX- rackskåp som är utformade för flexibel driftsättning, användning och skalbarhet för infrastrukturen. Jag har läst igenom och godkänner Eluxsons integritetspolicy.


Väggskåp Eko HE. Stabil rackvagn med.

Flyttbart rackskåp med handtag - 9U. Förvara utrustning för servrar, nätverk och telekommunikation i ett flyttbart, rullande rackskåp. Betala enkelt och säkert. Rackskåp HE 600mm djupt. Stålplåtsutförande.


Ett väggfäste för din TV är både smidigt och ger ett stilrent intryck i rummet. TV har vi något för dig. Bredare skåp, med kabelgenomföring i taket, inkl front och bakdörr, ej sidpaneler.


Se vårt stora utbud av produkter inom rack. Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst.


Konstruerad av stål med vikta kanter för styrka och stabilitet. Fram- och bakre racklist monteras på skenor inuti skåpet, vilket möjliggör att moneringsdjupet är justerbart beroende på om utrustningen har utskjutande framsida eller för att stödja baksidan vid montering av tyngre enheter. Inklusive strömtransformatorer och installlationskit. Den rackmonterade XL-versionen ger möjlighet att kombinera flera EnergyHub till önskad totaleffekt. s text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. För bilder, se respektive bildsida (klicka på bilden). Rittal Configuration System.


Välj en produkt tillsammans med giltiga tillbehör, specificera utskärningar i 3 ta emot fullstäninga data, om du vill, skicka en beställning direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.