fredag 10 juli 2020

Radialfläkt högtryck

FAHB har bakåtböjda skovlar. Fläkten levereras i kraftig helsvetsad konstruktion av stålplåt. Ytbehadlingen motsvarar som standard Korrosionsklass C(miljöklass M2).


GMT-HT är en serie av medeltrycks radialfläktar för hög temperatur transportmedium upp till 250oC. Direktdriven robust radialfläkt som lämpar sig för applikationer med högt tryck-motstånd.

För såväl ren som dammig luft och även för granulatpartiklar. EKB radialfläktar, högtryck. Direktdrivna radialfläktar för högtryck inom industrin där tillverkningsprocesser kräver luft i högt tryck som t ex pneumatiska transportsystem, lufttillförsel till system för gasbrännare eller filtreringssystem.


Den finns med tre olika hjultyper: - B har bakåtböjda skovlar. P har plana bakåtlutade skovlar. R har raka, radiella skovlar. Högtrycks radialfläktar för hydrauldrift.


Tillverkad av gjutet aluminium.

Möjligheten att måla i en annan färg än standard. Hus av svetsat stål. Hjul med bakåtlutande skovlar tillverkat av stål. Radialfläkt med GF-serien med högtryck.


FläktComp Sweden erbjuder ett stort utbud radialfläktar i robust och pålitlig design för industriellt bruk. Kontakta oss tillbaka till produktsidan. Fläktarna har hög verkningsgrad - upp till.


Vi nytillverkar, renoverar och balanserar fläkthjul med en diameter upp till meter oberoende av vilket fläktfabrikat du har. Fläkthjul Nytillverkning, renovering, balansering. Den är en radialfläkt med rak genomströmning och är mycket enkel att montera. CK kanalfläkt klarar högt tryck och långa kanaler med bibehållen låg ljudnivå. CK 1C har ett hölje i förzinkad stålplåt och är fuktskyddad och godkänd för våta utrymmen.


Kanalansluten CK håller skyddsklass IP 44. Ventur QP radialfläkt från Ventur Tekniska AB. Anti-Corrosion i Sverige AB är sveriges ledande leverantör av måleri- och ytbehandlingsutrustning för proffs.


Företagets verksamhet består av försäljning, uthyrning och service av färgsprutor, fasadsprutor, blästerutrustning, skyddsutrustning, transportpumpar och högtryckstvättar.

Inhemska centrifugal vind maskin tillverkare huvudprodukter har stora industriella fläkt, och ventilation maskin, och gas fläkt, och koks ugn fläkt, och multilevel högtryck centrifugal fläkt och enda nivå höghastighetståg centrifugal fläkt, mer än flera serier, fler än 4fler arter specifikationer energisparande centrifugal vind maskin produkter, allmänt ansökan Yu stål. Till sina Luftvärmare erbjuder Leister, fläktar speciellt framtagna för Leistervärmare. GRF-fläktarna är konstruerade för användning i olika mekaniska ventilationssystem. RADIALFLÄKTAR HÖGTRYCK radialfläkt högtryck. INBYGGNADSFLÄKTAR radialfläkt inbyggnad.


EKB´s explosionssäkra fläktar finns i utförande såsom kanalfläktar, axialfläktar, radialfläktar och takfläktar, vilka används för ett stort antal applikationer såsom. RadiPac är utvecklad för användning i exempelvis ventilationsaggregat och luftkonditionerings-anläggningar. EKB-Produkter AB - Vi säljer bl. TLGF-HY högtryck serien fläkt. Konstruktion och bladet form har ett genombrott, jämfört med inhemska traditionella design.


Maskinen är mest effektivt och energi. FLÄKTAR Rätten till konstruktionsändringar förbehålls. Vårt företag är en framgångsrik tillverkare och leverantör. Axialfläkt 2V 1mm - 2V Kjell.


Elektrofläkt Miljösystem i Flen, Södermanlands län, Sverige. Färgdamm, aerosoler, gaser och andra luftföroreningar alstras vid sprutmålning. I en sprutbox filtreras dessa ämnena så att de inte utgör någon hälsorisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.