onsdag 22 juli 2020

Radialfläkt

Se vårt urval av inhalatorer här. Köp klockverktyg på Conrad. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar.


Den finns med tre olika hjultyper: - B har bakåtböjda skovlar. Radialfläkt är idealisk för inbyggnad i apparater som t.

P har plana bakåtlutade skovlar. R har raka, radiella skovlar. EKB radialfläkt ar för lågtryck består av radialfläkt ar för olika användningsområden. Våra radialfläkt ar finns med direktdrift eller remdrift, enkelsugande eller dubbelsugande, med framåtböjda skovlar eller bakåtböjda skovlar, som centrifugalfläktar utan kåpa, för ren luft eller låg grad av stoft. Enfas enkelsugande radialfläkt.


Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad. Fläkthjul med framåtböjda skovlar. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager.


Motorn är belägen i luftströmmen för ultimat kylning.

Integrerat motorskydd. Kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. Denna typ av fläkt har ett hjul som roterar i en snäckformad kapsel.


I radialfläkten strömmar luften in axiellt och slungas ut radiellt med hjälp av centrifugalkraften. Fläktar Våra fläktar finns överallt där människor vistas. Användningsområdena är väldigt många, behoven ser olika ut och vårt sortiment är brett. Fläktarna finns med AC- eller EC-motor som är av ytterrotor typ med underhållsfria dubbelkapslade kullager.


Höljet är tillverkat av. Ventur Tekniska AB är en betydande leverantör av industrifläktar med stor innovationsförmåga och års erfarenhet. Ventur finns representerade världen över och det är genom vår kunskap och framgångsrika utvecklingsarbete inom fläktar som vi blivit en attraktiv partner både internationellt och på vår svenska hemmamarknad. Fläktmotorer för villaägare och Brf. Delbetala i upp till månader.


Ett brett sortiment med radialfläkt ar, med eller utan kåpa. Visa som Rutnät Listvy. Synonymer: centrifugalfläkt. Här hittar du produktinformation om ZIEHL-ABEGG :s radialfläktar. Jämför: axialfläkt.


Välkommen till luftteknikens, reglerteknikens, drivteknikens och fordonsteknikens mästarklass. GMT är en serie av medeltrycks radialfläktar.

Fläktarna har ett antal användningsområden i förorenad luftutsugningssystem och i pneumatiska transportsystem. Möjligheten att måla. Korrosivitetsklass C5M. Måndag-Torsdag 8-1 Fredag 8-15. Gratis att använda!


ZAbluefin Bioniskt, frilöpande fläkthjul, senaste generationen med bakåtkrökta skovlar i högprestandakompositmaterialet ZAmid eller stål. ZAcube med Premium Optimizer Stapelbar fläktmodulsystem med inbyggd Premium Optimizer för högsta effektivitet vid reducerad akustik. Den geniala konstruktionen av denna radiella fläkt möjliggör hög luftprestanda vid maximalt tryck.


Komapkt fläkt för montering i ventilationssystem med krav på högt tryck, starka luftflöden och låg ljudnivå. Anpassad för Ø1mm-kanaler. Köp Kanalfläkt Pax hos Byggmax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.