onsdag 22 juli 2020

Radiostyrning vinsch

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Vår radiostyrning är gjord för att klara av tuff industriell driftmiljö. Enormt sortiment, billigt. Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser.


Med en radiostyrning till er vinsch gör ni jobbet.

Man kan operera vinschen ståendes meter från. Inkoppling är enkel och radiostyrningen fungerar ihop. På Griplastare med hydraulisk eller mekanisk vinsch är radiostyrningen enkel att montera, principen är lika på alla gripare. På kranpelaren monteras mottagare med hjälp av skruv eller klämmor. Fjärrstyrning gör vinscharbetet effektivare och säkrare.


Uppgradera din manuella vinsch och slipp springet mellan virket och manöverventilen, hjälp virket fram förbi hinder, stå säkert bakom virket. Levereras med manöverdosa, mottagare med elanslutningar samt ventilpaket. Moms och frakt tillkommer.

Panther PN-RX-MI2H med sändare. GHz-bandet med en utmärkt räckvidd – upp till 5meter. Sändarnas räckvidd kan även begränsas via en enkel inställning om applikationens säkerhetsregler kräver det. Mottagaren drivs av vinschens strömförsörjning.


Det kan vara för att enklare kunna dra upp din ATV ur ett lerhål, eller för att vinscha upp fyrhjulingen för en brant stigning där det är osäkert att själv sitta kvar på fyrhjulingen. Lunningsvinsch till traktor, radiostyr bästa. Levereras komplett med radio med monterad kablage, ventil, slang, cylinder för reglering och en vajer mellan cylinder och spak. Ventilen har både manuell och el-styrning. Beställ redan idag!


Universal modell som styr alla 12V vinschar. En vinsch är inte gratis och enligt mig så är det bortkastade pengar att försöka spara någon krona och köpa ett billigare alternativ på exempelvis Jula eller Rusta. Det enklaste och i längden billigaste alternativet är att gå in till din lokala handlare och köpa en originalvisch med tillhörande fästen och monteringsanvisning. Fjärrkontroll med radiostyrning ökar säkerheten hos vinsch operatören då man kan stå på ett betryggande avstånd från arbete.


Här finns alla skogs. En vinsch kan vara räddningen i nöden: antingen en manuell som man vevar eller en elektrisk där du endast behöver trycka på en knapp för att lasten ska lyfta. Tänk på att precis som med lastsäkring, är det viktigt att lyfta rätt för att undvika fara för dig själv och för andra.


Faktura utan avgift.

SEK Lägg i varukorg. Behöver du vinscha fram. Vinsch med stållina och radiofjärr.


Kablage för både fast och flyttbar montering, skyddshattar, radiostyrning , reservwirar till vinscharna - här har du det du behöver! Ring Weimer och beskriv vad du tänkt använda vinschen till så kan de säkert hjälpa dig. Våra produkter används överallt där det skall dras – till lands till sjöss och i luften.


Välkommen till oss. Stort sortiment av elvinschar till låga priser. För ett finare hem. Att kunna styra en vinsch när man står vid sidan av gör det både säkrare och enklare att själv klara uppgiften. En vinsch som har fjärrstyrning med kabel är svår att hantera i skog och terräng då den lätt fastnar på fel ställen.


En trådlös fjärrstyrning för vinschen gör det lätt att lösa uppgiften när det verkligen behövs. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Warns radiostyrning , framtagen för tuffa tag med maximal säkerhet, är tätad för att klara vatten och lera. Radiostyrning vinsch säljs direkt av Kellfri för snabbast möjliga leverans.


Jag har en ösa vinsch som jag gärna skulle vilja ha radiostyrning till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.