tisdag 14 juli 2020

Spaklyftblock

Kvalitetsprodukter för dagligt användande inom industrin. Marknadens bredaste lyftprogram. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar! Så fungerar Köp.


Spaklyftblock

PMH har marknadens bredaste utbud av spaklyftblock. Spaklyftblock , taljer och lyftblock. Lätthanterliga, kompakta och stryktåliga med kapacitet upp till ton. Till goda priser och med bra service och kvalité.


Har du mindre beställningar har vi ändå billiga fraktpriser. ST : Köp: Avrundat till hel förpackning. Mer ur sortimentet. Lintaljor 8-ton. Kättingdrivna blockvagnar 500.


Spaklyftblock

Lägg i varukorgen FORANKRA. Lyftblock Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Välkommen till Jula! Allmänt: Ett lätt, kompakt spaklyftblock för tuff användning i utsatta miljöer. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Finns med tre olika lyftkapaciteter. Spakblock med säkerhetsklykor, kedja av galvaniserad stålkedja. Roterande lyftkrokar. Snabbfästning av lasten eller dragning av lastkedjan i båda riktningar med kedjevridning.


Säker hållning av lasten med lasttrycksbroms med asbestfria. Robust material Okomplicerad användning Konstruktion av hög kvalitet Beställ spakblock hos expondo. Vi har låga priser och fri frakt! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Våra stora spaklyftblock och levererar vi upp till hela ton och kättigblock upp till ton, båda med hela meters lyfthöjd! Vi tillhandahåller givetvis många andra utföranden för dig som har lättare lyft som ska gå snabbt finns snabblyftblock. Kompakt, robust och lätt spaklyftblock.


Spaklyftblock

Klass kätting från Tyskland. Tillverkare av lyftredskap och surrningar med inriktning på helhetslösningar. Föreskrifterna innehåller regler och anvisningar för olika slags besiktning av lyftanordningar. De gäller till exempel grävmaskiner, fordonskranar, hissar, lingångar och kranar.


Lyftblocken är tillverkade med hög kvalitet i alla ingående komponenter och ytskikt för längre livslängd. För lyft och sträckning såväl vertikalt som horisontalt. Försedd med spärranordning som möjliggör manövrering av lasten till exakt läge. Självlåsande säkerhetsspärr.


Blocken är försedda med säkerhetshandtag som böjer sig vid allvarlig överlastning. Skyddar både block och last. Ett litet och smidigt block med låg egenvikt. Blocket har frihjulskoppling för att enkelt dra fram kedjan. Lagerhuset är tillverkat av aluminium och kalibrerad klass kätting fullbordar kvaliteten.


Denna webbplats använder cookies för en mer anpassad användarupplevelse. Egenskaper, 2kg - 5kg: Extremt lätt och smidigt spaklyftblock av högsta kvalitet. Lyfter 1gånger sin egen vikt!


Spaklyftblock

Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.