torsdag 6 augusti 2020

Rättvisepartiet socialisterna

Ordförande i partiet är Per-Åke Westerlund. Rättvisepartiet Socialisterna. De ger ut en tidning vid namn ”Marxismen idag” och har gamla kommunistiska krav på sitt partiprogram.


Det var en blandning av tal, poesi och musik. Arbetslöshet, permitteringar, isolation från nära och kära samt förlust av nära och kära.

Se on Komitea työväeninternationaalin puolesta-järjestön jäsen. Vårt mål är ett demokratiskt socialistiskt samhälle. Det bästa sättet vi kan stödja det chilenska folket är att följa deras exempel. Den globala kapitalismen måste ersättas med en demokratiskt planerad ekonomi där folkflertalets och miljöns behov styr samhällsutvecklingen.


Ta hem de Svenska trupperna från och stridsflyget från Afghanistan och Libyen! Ställ om krigsindustrin till civil produktion och nej till yrkesarmé.

Samtidigt måste man koppla ihop kampen mot försämringar av arbetsvillkoren med kampen mot nedskärningar i den offentliga välfärden. Det finns ett övervakningsverktyg, sannolikt skapat av SÄPO för att olagligen bevaka socialister och vänsterväljare. RS har flera partiföreningar i Stockholm du kan gå. För ett nytt arbetarparti. Kort efter valframgången har partiet kantats av interna strider, maktkamp och avhopp.


Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Kongressen är RS högsta beslutande organ och samlar socialister från hela landet. De har inget svar på de försämringar som drabbar vanliga arbetare och låginkomsttagare i högerpolitikens spår.


Delegater och besökare kommer under två dagar diskutera klasskampen internationellt, svenska perspektiv och partibygge. RS skiljer sig från alla andra partier genom en konsekvent arbetarpolitik, mot. ArbetarInitiativet (AI) lanserades som ett nytt alternativ i EU-valet i somras. SD tågade ut ur Storkyrkan, vi vill ha ut dom ur riksdagen”.


Vi finns i hela landet och har kommunala mandat i Luleå, Umeå och Haninge. Partileder er Per-Åke Westerlund. I dagarna har årets vargjakt avslutats. Det skrämde dock inte RS antirasister.

Nu följer Luleå den oktober och Göteborg den oktober. Vi stöder initiativet från en rad organisationer att bjuda in till nätverksmöte den oktober för att samla och se till att motståndet efter den september fortsätter i organiserad form. Enzo Costa öppnade Socialism i rörelse som hölls i Bagarmossens Folkets Hus i helgen.


Vi kämpar för jobb - mot nedskärningar. Brännberg friskriver delvis Sverigedemokraterna från fascism-stämpeln. De viktigaste frågorna för Johanna är feminism och HBT-frågor.


Temat är ”Efter kärrtorp – stoppa SD-rasismen” med talare från Studenter mot rasism. Jag har ju varit på möten med både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, och där handlar det om att värva röster. Detta välkomnas givetvis. På lördag håller nätverket Strikeback en demonstration i Stockholm till försvar för strejkrätten.


Inlägg om rättvisepartiet socialisterna skrivna av acidchuck. All posts tagged rättvisepartiet socialisterna. Krogtäppan 9 Jordbro Haninge kommun. Kontakta oss - Turbinen. Bostäder att hyra i Haninge.


I samband med årsdagen av USAs invasion och ockupation av Irak demonstrerade Asylrörelsen i Norrbotten i Boden under lördagen. Ett 50-tal personer deltog och förbipasserande på Medborgarplatsen hörde tal om dagens flyktingpolitik och den högerpolitik som ligger bakom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.