måndag 24 augusti 2020

Reseadapter usa usb

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!

Delbetala i upp till månader. USB -utrustad reseadapter för USA. Planerar du att besöka USA och undrar om du behöver en adapter? Du behöver en adapter! Om du kommer med en adapter som är gjord för A så ska du kunna använda den även i ett uttag som är gjort för B och det är praktiskt.


Ger möjlighet att ger möjligheten att använda enheter från USA i Europa (Schuko). Reseadapter från USA till Europa. Det unika skjutsystemet förvandlar adaptern till att bli just den kontakt du behöver och möjliggör USB -laddning av mobila enheter i över 2länder.

Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA. Observera att denna adapter inte omvandlar spänning och frekvenser utan endast ska användas för fysisk kompatibilitet. Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. I USA så används spänning 1V och.


USB – ojordad typ A 22kr. Du ser direkt vad totalpriset blir för din reseadapter. De flesta nya el-prylar som telefoner, kameror och datorer kan drivas med 110V. Inte heller frekvensen, i ställer för Hz, brukar ha någon betydelse, Då är det bara en adapter som ändrar våra runda pinnar till de platta stiften som används i USA som behövs.


Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Relaterade produkter. Q2power jordad reseadapter , hela världen till EU (Schuko), 10A, vit.


Nedis är ett av märkena i vår butik och det säljs direkt av Kabelbutiken. Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel.


Skross Travel station inkl.

Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Batterier till det mesta! Blybatterier för olika tillverkare. Liknande produkter. Adaptrar för hela världen.


Gear Car Charger Lightning 2xUSB 4A. Passar vägguttag i över 1länder. Finns i tre olika färger. Koppla upp dig i över 1länder världen över. Full lista finns i manualen.


Endast för ej jordade 2-pols-kontakter. A utbytbar säkring. Med USA , AUS, EU och UK plugg. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Country adapter USA från SKROSS är den perfekta reseadaptern för USA -resenärer som vill kunna använda alla sina elektriska prylar även på andra sidan Atlanten. Med denna reseadapter passar alla dina europeiska tvåstiftskontakter (den platta och runda jordade) i de amerikanska vägguttagen. Se vårt utbud av stickkontakter och adaptrar här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.