onsdag 12 augusti 2020

Skincity

Billigare än rekommenderat pris! Schampo, schampoo eller shampoo. Kärt barn har många namn. Vårt unika koncept finns i detaljerna. Välj fraktsätt – hemleverans och fraktfritt.


Hudterapeuten och tidigare PR- och produktchefen Annica Forsgren Kjellman, som även driver bloggen Hudspecialisten. Mikael Kjellman, entreprenör med stor erfarenhet inom e-handel, väntade inte på att någon annan skulle göra slag i saken. Företaget inriktar sig på E-handel och är en av Sveriges största aktörer inom branchen.


Här hittar du endast dom bästa produkterna inom branchen. Snabb och gratis frakt. Känns alltid så lyxigt att få hem sina produkter i deras paketering. Du kan även göra tester online på deras hemsida för att ta reda på vilka produkter som passar din hudtyp bäst.


Skincity

Den heter The Skincare calendar och är en rosa necessär fylld med gulliga påsar med produkter. Den finns endast online och inte i butik. Välkommen in till vår värld av hudvård!


Vi är fem utbildade hudterapeuter som brinner för att sprida vår kunskap om huden och om hur du bäst behandlar den med rätt produkter. Men kedjan har inte bråttom. SKINCITY – DIN HUDVÅRDSKLINIK ONLINE. Om SkinCity : Vi på MyNetDeal gör alltid vårt bästa med att uppdatera vår sajt med aktuella- och giltiga rabattkoder, deals och kampanjer som gör ditt köp hos SkinCity lite billigare.


Skincity

Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Vi är mycket glada över att kunna presentera Stefan Fragner som ny vd för bolaget när vi nu går in i nästa tillväxtfas.


Vi använder oss av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att logga in godkänner du vår cookiepolicy. Skincity - Din hudvårdsklinik online.


Skincity

I går prisades de under D-Congress i Göteborg. Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholms kommun. Alltid avancerad hudvård i vårt sortiment, unika hudtest med hudanalys, varsamt inslagna paket och prover vid varje beställning ger dig lika bra service som vid ett besök på klinik.


De har varit lönsamma sedan starten trots snabb tillväxt och det visar att de har specialistkunskap och levererar kvalitet som kunderna kommer tillbaka till”, säger Axel Johnsons vd Mia Brunell Livfors om köpet. Bolaget kommer även fortsättningsvis drivas fristående. Handelsanställdas förbund har en utmärkt tidning som heter Handelsnytt. Den tycker jag att alla borde läsa, speciellt om man vill veta vad som pågår i de företag där man handlar sina kläder, skönhetsprodukter, och så vidare.


Vilket innebär att deras totala innehav nu uppgår till procent. Det är investmentbolaget Rite Ventures som säljer hela sitt innehav i bolaget. I denna butik kan man endast köpa de främsta produkterna på marknaden. Tidlösa favoriter och trendiga nyheter till snälla priser.


Se våra attraktiva kampanjer. The team is very lovely and the space very nice and clean. I have been coming to SkinCity for the past three years and have been extremely satisfied with all their offerings. Nu gör de entré i den fysiska världen med en pop up-butik i Mall of Scandinavia.


Skincity

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren och att ansvarig utgivare för denna webbplats inte har något ansvar för kommentarerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.