fredag 21 augusti 2020

Spänningsmätare 12v

Mät enkelt och snabbt spänningen på ditt batteri med hjälp av cigguttagsmätaren. En tydlig LED-display visar hur många V ditt batteri ligger på. Mätt spänningen när motorn är avstängd och när den är på, mätaren kan då ge indikationer på när det börjar bli dags att byta batteri. Kompakt allround-instrument som mäter lik- och växelspänning, ström vid likspänning och resistansen inom fem olika mätområden, samt test av 5- och V-batterier.


Spänningsmätare 12v

För mätning av lik- och växelspänning, likström, fyrkantsvåg, batteritest, diodtest och resistans. Max spänning mellan terminal och jord: 3V rms. Batterityp: V, typ A(ingår).


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premium märken. Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten.


Välkommen till Jula! Köp Mätinstrument online på kjell. Watersnakes högklassiga spänningsmätare för alla 12V -batterier. Visar spänningen i bilbatterierna.


Var den första att ta del av våra nya produkter. Prenumerera på de bästa erbjudandena och de mest spännande nyheterna av våra produkter direkt till din e-mail. Downlight 12V - på Elbutik. Växelmotorer - Driv. Cellularline Billaddare 12V -för USB-C 2A, Svart.


Gripple ”TORQ” spänntång med spänningsmätare Ett hjälpmedel för den professionella stängselmonteringen: Den nya förbättrade Gripple -spänntången spänner tråden, mäter och reglerar den pålagda spännkraften. Optimalt för en längre livslängd för tråden. Allt du behöver för att bygga ditt elstängsel på Biltema. Perfekt för V-drivna kylboxar som du vill ska hålla kylan även utanför bilen Kylbox för anslutning till V -uttag. Klarar stående liters flaskor.


Sladden kan förvaras i locket. Cigguttagsmätare som visar batteriets spänning. Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på. Spänningsmätare för kamrem.


På några sekunder kan spänning detekteras i elektriska kretsar och apparater. Frekvensområde till 500Hz. Om spetsen glöder med rött sken och en ljudsignal hörs vet du att ledningen är spänningsförande. Elektriker, underhålls-, service- och säkerhetspersonal samt. Upptäck även andra julklappar från Happy Angler.


ProPlus Luftkompressor 12V DeLuxe 4kr. TSV2är en 1-trådspänningssensor med digital datautgång och galvaniskt isolerad ingång. Det ger en billig lösning för DC-övervakning. Ofta vill man kunna mäta högre spänningar än V. Vanliga batterier har tex spänningarna 5V 5V 9V 12V osv. För att få mätaren att tex.


V , Fordonsladdare, Juniper Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.