torsdag 20 augusti 2020

Systemair kanalfläkt

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Beställ online idag.


Systemair kanalfläkt

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Kanalfläktar med cirkulär anslutning. EC-fläktar är mycket energieffektiva med betydligt lägre energianvändning än fläktar med AC-motorer.


De kan varvtalsregleras steglöst för att matcha luftflödesbehovet, och levereras med förkopplad potentiometer (0-10V), fabriksinställd på 6-10V. Välkommen till Systemair Sveriges hemsida. För samma luftflöde förbrukar de avsevärt mindre energi än fläktar med AC-motorer.


KANALFLÄKT 1M sileo SYSTEMAIR. Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Systemair kan vara din partner som bygger den bästa lösningen för dina behov. Motorn är försedd med inbyggt godkänt motorskydd.


En kanalfläkt skall ej användas för transport av slipdamm, sot eller liknande. När man monterar en kanalfläkt så används skarvsvep för att undelätta service. Vi har allt inom stallventilation. Hos oss på Granngården. Stort utbud av ventilationsfläktar.


Systemair kanalfläkt

Handla online eller i butik! Trumfläktar för djurstallar. Flera olika modeller hos oss. Ventilationspaket för djurstallar. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. De har integrerad elektronik i motorn, som gör att motorn alltid arbetar optimalt. Med EC-motor använder de avsevärt mindre energi än fläktar med AC-motorer, för samma luftflöde. K-serien är avsedd för montering i kanal. Alla K-fläktar har minst mm lång anslutningsstos.


Fläktarna har bakåtböjda skovlar och underhållsfri ytterrotormotor. Cirkulär kanalfläkt Prio fläkten är designad för installation direkt till cirkulära kanaler. Fläkthöljet är tillverkat av Alu zink. Prio kan behovstyras via givare och reglering för CO temperatur, fukt, närvaro och VAV mm eller manuellt med t. Systemair KVKE 1Sileo har en enkelsugande radialfläkt med bakåtböjda skovlar och underhållsfri ytterrotormotor. Fläkten har relativt högt statiskt tryck samt hög verkningsgrad.


KVKE har motor och fläkthjul monterat på en lucka för enkel rengöring och service. Serviceluckan kan enkelt demonteras genom att lossa gångjärnssprinten. När det gäller komfortlösningar gäller inte begreppet en storlek passar alla. Vi förstår det och som svar har vi utvecklat marknadens bredaste sortiment så att du alltid kan uppnå optimal balans utan att kompromissa med funktionalitet, bekvämlighet eller estetik. Oavsett vad projektet kräver, är Systemair den partner du behöver.


Systemair is the leading company when it comes to combining EC motor technology and frequency converter control technology. An airtight building with low leakage places higher demands on the planning and implementation of smoke extraction concepts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.