onsdag 11 november 2020

Täcklock apparatdosa

Täcklock med snäppfäste för apparatdosor. Enkelt lock med snäppfäste för apparatdosan. Fördelen är att du slipper arbeta med skruv. Doslock för apparatdosa TÄCKLOCK STL AKI7. Logga in för att se prisuppgifter.


Eldosor, täcklock och täckbrickor hittar du på Biltema.

Lock till apparatdosa. Lägg till i shoppinglistan. Fyrkantigt för 60mm fästskruvavstånd. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Försedd med teleskopiskt självjusterande ring. Komplettering med lösa stutsar för och 20mm rör är möjlig på alla sidorna. Utrustning som en apparatdosa och helt vanliga eldosor avgör var i ditt hem du kan placera lampor och använda elektriska apparater.


En genomtänkt placering innebär att du slipper riskera att snubbla över fula förlängningssladdar.

När det gäller el måste man tänka efter lite som hemmafixare. Se till att välja en apparatdosa eller kopplingsdosa med rätt höjd beroende på om väggen den ska monteras i har enkelgips eller dubbelgips. Om låga vägguttag ska monteras måste en så kallad 5- apparatdosa som har mer utrymme användas och vid montage av infällda 3-vägsuttag används en dubbeldosa. Finns som skruvfäste.


En apparatdosa , apparatlåda eller kopplingsdosa som ska sitta utomhus kommer att få utstå fler påfrestningar och med det så krävs en högre IP-klass. IP-klassen beskriver produktens kapacitet att stå emot vatten, damm, fukt och annat som kan tränga in i dosan. Kopplingsdosa och apparatdosa har också olika användningsområden.


Apparatdosa i plast avsedd för infällt montage av exempelvis strömbrytare eller vägguttag. Grön apparatdosa är avsedd för ingjutning eller i lättregelväggar med enkel gipsskiva, mm. Fästring kan justeras i höjdled för att få dosringen i liv med vägg.


Apparatdosan har tre mm ingångar (stutsar), vridbar ring med två dosskruvar. Dom är väl sådär enligt mig. Går att använda men man känner viss skillnad upp till de. Professionell rådgivning.


Alltid med snabb leverans! TED-TAS, med snäppfastsättning. Godkända för alla kopplingsdosor, S-märkt. För snäppfastsättning, kan ävan användas för skruvfastsättning.

Spara produkten till en lista. Informera mig när priset sjunker. Jämför med andra produkter. För dosor med diameter 71mm. Vi på LEDshopen kan Infällda och utanpåliggande dosor!


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.